Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Enterprise Greece: Εντυπωσιακή παρουσία στην EQUIP'HOTEL 2016!

Ενεοί έμειναν οι Έλληνες επισκέπτες και εκθέτες – για τους ξένους δεν ξέρουμε, αλλά μας είπαν ότι κοντοστέκονταν και φωτογράφιζαν αυτό που έβλεπαν – από την παρουσία της Enterprise Greece στην EQUIP’HOTEL 2016, τη μεγαλύτερη, ίσως, έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού, που διοργανώθηκε αυτές τις μέρες στο Παρίσι. Δεν έχουμε μάθει αν άλλαξε κάτι...


...τις τρεις τελευταίες μέρες της έκθεσης, που ολοκληρώθηκε χθες, αλλά τις δύο πρώτες, δηλαδή μέχρι και τη Δευτέρα αργά το απόγευμα, η εικόνα του περιπτέρου του εθνικού μας
φορέα για την προώθηση των επενδύσεων και του εμπορίου, ήταν αυτή που βλέπετε παραπλεύρως και ακολούθως!!!
Προφανώς κάτι συνέβη και το περίπτερο, το οποίο ήταν μεγαλοπρεπώς... άδειο, σε ένα σημείο του εκθεσιακού χώρου μεταξύ εκθετών βαρέος εξοπλισμού κουζίνας και εργαστηρίων επεξεργασίας τροφίμων. Ακόμα, όμως, δεν έχουμε μάθει τι ακριβώς.
Ψάχνοντας λίγο το θέμα, βρήκαμε τις αποφάσεις της διοίκησης του φορέα για την κατακύρωση του διαγωνισμού για τον σχεδιασμό, στήσιμο, εξοπλισμό, διακόσμηση και αποξήλωση του περιπτέρου, έναντι 77.036,00 ευρώ, πλέον τυχόν αναλογούντος ΦΠΑ, αλλά και σειρά άλλων αποφάσεων για τη μεταφορά και παράδοση των εκθεμάτων, εξόφληση παροχής ρεύματος, ενοίκιο στη Reed για περίπτερο 21 τ.μ. κοκ συνολικής αξίας περίπου άλλων 60.000 ευρώ (περιλαμβάνονται και οι παροχές προς εκθέτες και συνεκθέτες της Enterprise Greece).
Στον αρχικό σχεδιασμό, υπήρχε πρόβλεψη για εθνικό περίπτερο 400 τ.μ. με συμμετοχή περίπου 20 εταιρειών. Αργότερα, είδαμε ότι η πρόβλεψη αναθεωρήθηκε σε δέκα εταιρείες, αλλά τελικά φαίνεται ότι οι ελληνικές συμμετοχές ήταν ακόμα λιγότερες και προφανώς «αυτόνομες».
Εν αναμονή εξηγήσεων, απλά κρίμα, γιατί ομολογουμένως, η Enteprise Greece, μπορεί να μην κάνει θαύματα, αλλά καταβάλλει μία καλή προσπάθεια και σίγουρα, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες... εκπλήξεις, τουλάχιστον σε επίπεδο εκθεσιακών συμμετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου