Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ρωσία: Οκτώμισι ώρες αναμονή στο visa center της Μόσχας!!!

-Συγχαρητήρια στους αρμόδιους υπουργούς μας για τον διασυρμό της χώρας!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πρωτοφανή διασυρμό της χώρας μας που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ώρες στη Ρωσία. Όπως δεν υπάρχουν και ευπρεπείς χαρακτηρισμοί για τις ευθύνες εκείνων που πασιφανώς οδήγησαν τα πράγματα εδώ. Χθες, το Tornos News αποκάλυψε την σοκαριστική εικόνα έξω από το visa center μας στη Μόσχα. Σήμερα...


...εμείς, σας δείχνουμε και τι συνέβαινε μέσα στο εν λόγω κέτνρο θεωρήσεων.
Με αποκορύφωμα, το χαρτάκι προτεραιότητας ενός Ρώσου που βρέθηκε εκεί για να καταθέσει τα δικαιολογητικά του επειδή ήθελε –παρατατικός, γιατί δεν νομίζουμε ότι θέλει ακόμα...- να ταξιδέψει στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.
Οκτώ ώρες και 30 λέπτα, μέση διάρκεια αναμονής!!!
Δεν έχει νόημα να αρχίζουμε να απαριθμούμε τα links για τις αποκαλύψεις και τις αναρτήσεις που έχουμε κάνει τους τελευταίους οκτώ μήνες για το θέμα αυτό.
Αυτό που προέχει τώρα, κατεπειγόντως, είναι να ξυπνήσουν οι αρμόδιοι στο ΥΠΕΞ και να φροντίσει το Μαξίμου, προσωπικά ο ΥΠΕΞ και ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ, να κάνουν ό,τι πρέπει να γίνει, εξαντλώντας τα όρια των αρμοδιοτήτων τους και των προβλεπόμενων διαδικασιών.
Αυτήν τη στιγμή, στο Γενικό μας Προξενείο στη Μόσχα, υπάρχουν μόνον ένδεκα (11) στελέχη εξουσιοδοτημένα να χειρίζονται το σύστημα καταχώρισης των στοιχείων στο σύστημα της Schenghen! Θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 30 και σε λίγες εβδομάδες, τουλάχιστον 70.
Αυτήν τη στιγμή, το Γενικό Προξενείο δεν μπορεί να εκδίδει πάνω από 800, ίσως και 1.000 στην καλύτερη περίπτωση (αν π.χ. δεν «κολλάει» διαρκώς το λειτουργικό σύστημα), θεωρήσεις, την ημέρα, ενώ οι απαιτήσεις είναι για τουλάχιστον τριπλάσιο αριθμό. Επαναλαμβάνουμε, ΤΩΡΑ, που οι αριθμοί των αιτήσεων είναι ακόμα σχετικά μικροί.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αρμοδίους και υπευθύνους, υπουργούς και λοιπούς αξιωματούχους, για την εντυπωσιακή τους ικανότητα να διαχειριστούν ένα πρόβλημα που ήταν γνωστό από περύσι το καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου