Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Messe Berlin: Χωρίς άλλη συζήτηση η αλλαγή θέσης στην Ελλάδα στην ITB 2017!

Auf Wiedersehen, Halle 2.2!

Ανένδοτοι και μάλιστα, από ό,τι μαθαίνουμε, χωρίς καμία πρόθεση συζήτησης του όλου ζητήματος, εμφανίζονται οι οργανωτές της έκθεσης ITB, η Messe Berlin, στο θέμα της αλλαγής του χώρου όπου εκθέτουν η Ελλάδα και άλλες πέντε χώρες. Επανερχόμαστε στο θέμα που είχαμε αποκαλύψει τον Μάρτιο...


... σχετικά με την απόφαση της Messe Berlin, να κάνει «έξωση» στην Ελλάδα, από την ιδιαίτερα προνομιακή θέση που έχει στην έκθεση τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον και την κατεβάζει σε άλλη αίθουσα πολύ πιο μακριά από τις ροές της Νότιας Εισόδου του εκθεσιακού κέντρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι οργανωτές, με επιστολή τους, απάντησαν αρνητικά και πολύ… κοφτά στις αιτιάσεις της χώρας μας, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να συζητήσουν το πρόβλημα που δημιουργείται με την ελληνική πλευρά ή με οποιαδήποτε άλλη από τις χώρες που θίγονται!
Η Ελλάδα, θυμίζουμε, βρίσκεται στην αίθουσα 2.2, στην αρχή της, στο επίπεδο από όπου ξεκινάει η κεντρική ροή της Νότιας Εισόδου και όπου στη συνέχεια, στα επόμενα διαδοχικά Halls βρίσκονται τα περισσότερα περίπτερα της Ευρώπης.
Από του χρόνου, σύμφωνα με τα σχέδια των οργανωτών, στη θέση αυτή προορίζονται τα Εμιράτα, ενώ η Ελλάδα, μαζί με τις άλλες χώρες της Ευρώπης που βρίσκονται στον ίδιο χώρο –Γαλλία, Κύπρος, Προτογαλία, Σερβία και Ουγγαρία - «κατεβαίνει» στην αίθουσα 1.1, στο ημιυπόγειο, τρόπον τινά, του εκθεσιακού, όπου σήμερα βρίσκονται το Μεξικό και χώρες της Ν. Αμερικής.
Μετά την εξέλιξη αυτή, μήπως πρέπει και οι έξι χώρες να συντονιστούν σε μία πιο δυναμική αντίδραση;

Τι προτίθενται να κάνουν υπουργείο Τουρισμού και ΕΟΤ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου