Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Της Ημέρας: Από τα παλαβά του Πάνου, στην ελαφρότητα του Δημήτρη...

"Δώρο": Τι ζήτησε η Ε. Κουντουρά από τον Μάρδα και τι πήρε...

Αγαπητό μου Lobby,Μα τι στο καλό συμβαίνει – Συναστρία; Δυσαστρία; Ανάδρομος Ερμής; Ψέκασμα υπερήχων; Τι, άραγε;- και κάποιες μέρες, βγαίνει ένας φοβερός συντονισμός στις «παλαβές» δηλώσεις πολιτικών; Πρόταση επένδυσης 3,5 δισ. ευρώ...


... για resort 22.000 «θέσεων» με 100 εκατ. μίσθωμα τον χρόνο στις... Φλέβες, ανακοίνωσε ότι έχει στα χέρια του ο Καμμένος! Και εκστασιάζονται πολλοί και διάφοροι. Και κάθονται και τον κοιτάνε και δεν πετάγεται ένας να τον ρωτήσει «τι λες κυρ-υπουργέ μου;».
Για αρχή, 3,5 δισ. resort στις Φλέβες; Σε ένα νησάκι που ΟΛΟ μαζί άντε να βγάζει 1.100- 1.200 στρέμματα; Πόσα από αυτά να αξιοποιήσεις (λέμε τώρα, γιατί το πολεοδομικό – χωροταξικό εκεί είναι άλλο ανέκδοτο...) το 80%; Με συντελεστή... διαστημικό που δεν θα έχει ξαναεφαρμοστεί ποτέ και πουθενά, ούτε καν σε χαρτιά; Ε, και με φύλλα χρυσού να το καλύψεις όλο, 3,5 δισ. δεν βγαίνει, sorry.
Μετά, τι θα πει 22.000 «θέσεις»; Κλίνες; Θέσεις εργασίας;;;
Αν εννοούσε το πρώτο, μιλάμε για κάτι σαν... 10.000 δωμάτια! Δηλαδή ή θέλει... δέκα Φλέβες ή resort με... ουρανοξύστες! Ακόμα και ένα μηδενικό να κόψουμε, να πάμε στα 2.200, πάλι δεν βγαίνει ούτε με την πιο δημιουργική φαντασία...
Αν εννοούσε θέσεις εργασίας – αυτό θα ήταν τέλειο, ονειρικό, σαν project – αλλά ούτε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν παίζει.
Μαρδιές
Μετά ήρθε ο Δημήτρης Μάρδας. Που με έχει συνηθίσει σε περίεργες ιδέες και είχα αρχίσει να τον συμπαθώ κάπως, αλλά τώρα το τερμάτισε.
Τα προβλήματα που υπήρξαν πέρυσι με τα capital controls, δεν υφίστανται φέτος”, είπε “μέχρι και οι τουρίστες τα ξεχασαν”. Δεν θα επεκταθώ πολύ. Προφανώς δεν έχει ιδέα τι πέρασαν οι τουριστικές επιχειρήσεις, οι επαγγελματίες αλλά και οι εργαζόμενοι του τουρισμού, όταν τους έσκασαν τα capital controls μέσα στην τουριστική περίοδο! Γιατί αν είχε την παραμικρή ιδέα και για εκείνη την περίοδο αλλά και για τους μήνες που ακολούθησαν, ίσως να μην έκανε τέτοια επίδειξη κυνισμού και ελαφρότητας.
Η απάντηση στην Κουντουρά
Αλλά από τη συγκεκριμένη συνέντευξη, μάθαμε και κάτι άλλο. Ότι όταν ήταν στο Γενικό Λογιστήριο, τον πήρε τηλεφωνο η Ε. Κουντουρά και τους ζήτησε 21 εκατ. ευρώ για προβολή και διαφήμιση! Τι της απάντησε;
«Γυρίζω και τις λέω: ‘δεν θα σου δώσω ψάρια, αλλά θα σου μάθω έναν τρόπο να ψαρεύεις’. Και μου λεει ‘τι εννοείς’; Και τις απαντώ: ‘έλα να σου πω ένα εκπληκτικό σχέδιο που έχω’. Και ήταν αυτό το κονσέρτο με την Μπιγιονσέ”...
«Jesus!», που θα έλεγε και ο Πάππας.

Με «ωχ-θε-μου-τι-άλλο-θα-ακούσουμε» αγάπη

angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου