Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Διαβάσαμε: Μέσα από την οδύνη και το σοκ, οι επιπτώσεις και τα ερωτήματα

Η Ευρώπη πενθεί και φοβάται, σήμερα, ξανά σε διάστημα λίγων μηνών. Αυτό είναι το αίσθημα, αυτό είναι το κλίμα. Αλλά η διαχείριση της κατάστασης, απαιτεί ψυχραιμία, ορθή κρίση και καθαρό μυαλό. Αυτά χρειάζονται περισσότερο τέτοιες στιγμές, όχι για το σήμερα αλλά για το αύριο όλων μας. Δεν έχουμε πολλά να προσθέσουμε σε…

…αυτήν την πρώτη ανάλυση και σίγουρα τα ερωτήματα που τίθενται στο τέλος της, είναι η πεμπτουσία αυτής της φοβερής και πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε αυτήν την τόσο δύσκολη και απρόβλεπτη εποχή.
Ο Τουρισμός και τα Ταξίδια – το λέμε συνέχεια – είναι συνυφασμένα με τον ανθρώπινο παράγοντα. Με σημαντικό μέρος της καθημερινότητας όλων μας. Επομένως είναι ευνόητο πως ό,τι συμβαίνει σε επίπεδο κοινωνίας και κοινοτήτων πολιτών, μας αφορά και μας επηρεάζει όλους.
Στις πρώτες κουβέντες που κάνουμε με τουριστικούς παράγοντες, όλοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα σημερινά γεγονότα, μπορεί να αλλάξουν άρδην το σκηνικό στον τομέα.
“Πάγωμα” κρατήσεων, αποφυγή μετακινήσεων, αναβολές και ακυρώσεις διοργανώσεων, αλλαγή προορισμών ή μέσων ταξιδιού, όλα είναι στο “κάδρο”. 

Παρακολουθούμε και εμείς τις εξελίξεις και καταγράφουμε ό,τι μπορεί να ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου