Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Νέα χρονιά: Να κοιτάμε ψηλά για να μπορούμε να φθάνουμε ψηλότερα...

Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερη ανάρτηση για να εκφράσουμε το «Καλή Χρονιά!», από αυτό το εξαίσιο, συναρπαστικό time lapse με τον τίτλο Greek Skies, το οποίο, ήδη, αναγνωρίζεται διεθνώς...


...αποσπώντας σημαντικά βραβεία. Είναι το αποτέλεσμα ενός προσωπικού... έπους – 55.000 φωτογραφίες, 825 ώρες λήψεων, 650 ώρες σύνθεσης και μοντάζ ένα ταξίδι 365 ημερών και 8.400 χιλιομέτρων - του φωτογράφου Παναγιώτη Φιλίππου. Αν δεν το έχετε ήδη δει, αφιερώστε λίγα λεπτά, αξίζει!



Αφιερωμένο στον πατέρα του που νικήθηκε από τον καρκίνο αλλά και στον εαυτό του, ύστερα από την προσωπική του, νικηφόρο, μάχη με την επάρατο.
To βίντεο κέρδισε το βραβείο Best of the Fest στην τελετή απονομής των βραβείων Hollywood International Independent Documentary Awards ‪‎HIIDA 2015.
Είναι και μία από τις ταινίες που επιλέχθηκαν να προβληθούν στην πρεμιέρα των Los Angeles Independent Film Festival Awards (LAIFFA) στις 23-24 Ιανουαρίου του 2016 στο Λος Άντζελες.

Περισσότερα στο site του δημιουργού του.
Καλή Χρονιά, επομένως, ευχόμαστε υγεία, τύχη, εμπνευσμένες αποφάσεις και μεγάλα επιτεύγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου