Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Grecka και Grekland Panorama: Τιμώμενες περιοχές Λέσβος, Κως, Χίος και Σάμος

Χαρακτήρα και υπηρεσίες «τιμώμενων περιοχών» θα δώσουν στη Λέσβο, στην Κω, στη Χίο και στη Σάμο, οι δύο εκθέσεις Grecka και Grekland Panorama, που διοργανώνονται στη...


...Βαρσοβία τον Δεκέμβριο και στην Στοκχόλμη τον Φεβρουάριο.
Η διοργανώτρια των εκθέσεων North Events, επιχειρεί να υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τους συγκεκριμένους προορισμούς, η εικόνα των οποίων έχει πληγεί από το προσφυγικό ζήτημα, μέσω της ενίσχυσης της προβολής τους, με πολλαπλές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, με διανομή ενημερωτικού υλικού στους επισκέπτες των εκθέσεων, όπως επίσης και με την διοργάνωση γευσιγνωσιών που θα περιλαμβάνουν προϊόντα τοπικού χαρακτήρα και προέλευσης για την γνωριμία τους με το κοινό των εκθέσεων.  
Οι εκθέσεις GRECKA PANORAMA I CYPR και GREKLAND PANORAMA MED CYPERN είναι εκθέσεις αποκλειστικά για την Ελλάδα στις δύο δυναμικές αυτές αγορές, και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, της PZOT – Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ" και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου