Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΕΟΤ: "Αποδεκτή", τελικά, από Γ. Σταθάκη - Ε. Κουντουρά, η παραίτηση της Προέδρου...

Η αλήθεια είναι ότι αυτήν τη φορά, οι αλλαγές στη διοίκηση του ΕΟΤ, κατέληξαν να γίνουν λίγο «σίριαλ» και μάλιστα με αρκετά επεισόδια, αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να τον κλείσουμε και αυτόν τον κύκλο, σιγά-σιγά. Με κοινή απόφασή τους...


...με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου, οι Γ. Σταθάκης και Ε. Κουντουρά κάνουν αποδεκτή την παραίτηση της προέδρου του ΕΟΤ Ε. Χατζηνικολάου, η οποία, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο, είχε υποβληθεί από τις 19 Οκτωβρίου.
Εμείς, βέβαια, θυμίζουμε ότι το θέμα της παραίτησης της προέδρου ξεκίνησε αρχές Οκτωβρίου – 7 του μήνα για την ακρίβεια - και ότι στη συνέχεια υπήρξαν διάφορες εξελίξεις, πολύ παρασκήνιο και κάποια πήγαινε-έλα.
Ας είναι. Αυτό που απομένει τώρα είναι η τοποθέτηση του νέου προέδρου και ίσως κάποιες αλλαγές στο νέο δ.σ..

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να... επανέλθουμε, ελπίζουμε για τελευταία φορά σε αυτό το «σερί», φέτος. 

1 σχόλιο:

  1. Πόσο μ' αρέσεις όταν θες να είσαι προσεκτικό και μετρημένο, lobby μου! Χαμός έχει γίνει με αυτήν την ιστορία, κυρίως στο υπουργείο! Με "χαρτιά", έγγραφα, επιστολές και άλλα τινά που πηγαινοέρχονται... Άλλα μπαίνουν σε συρτάρια, άλλα εμφανίζονται ξαφνικά και υπογράφονται στο φτερό... Που να στα λέω (που δεν μπορώ, που να πάρει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή