Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

"Εφυγε" ο Μιλτιάδης Καράτζης...

Μία μεγάλη απώλεια για τον επιχειρηματικό και για τον τουριστικό κόσμο: Απεβίωσε χθες το βράδυ, σε ηλικία 79 ετών, ο κρητικός επιχειρηματίας Μιλτιάδης Καράτζης, γνωστός για την πολυσχιδή...


...δραστηριότητά του μέσω του εισηγμένου στο Χρηματιστήριο Αθηνών Ομίλου επιχειρήσεων Καράτζης Α.Ε., που είχε επεκταθεί και εκτός Ελλάδας και μάλιστα με ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον κεντρικό τομέα ειδείκευσής του, τα δίχτυα συσκευασίας.
Στον τουριστικό κλάδο είχε σημαντική παρουσία μέσω της πολυβραβευμένης από ξένους tour operators ξενοδοχειακής μονάδας Nana Beach, στη Χερσόνησο.
Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος είχε υλοποιήσει και μεγάλες επενδύσεις στον τομέα των φωτοβολταϊκών.
Χθες το βράδυ, είχε μεταβεί με μέλη της οικογένειάς του στις Καλύβες Χανίων για να παραστεί σε κοινωνική εκδήλωση, όταν αισθάσθηκε δυσφορία και κατέρρευσε.
Ο Μιλτιάδης Καράτζης γεννήθηκε στο Μελιδοχώρι Μονοφατσίου Κρήτης το 1936. Σπούδασε οικονοµικά στην Αυστρία. Το 1973, ίδρυσε την Μ & Α ΚΑΡΑΤΖΗ ΕΕ που αργότερα µετεξελίχθηκε στην ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ. Μέχρι το 2009 κατείχε τη θέση του Προέδρου και ∆ιευθύνοντος Συµβούλου της εταιρείας και έκτοτε τη θέση του Προέδρου.
Είχε και σημαντική συνδικαλιστική παρουσία, καθώς είχε διατελέσει µέλος του ∆Σ της ΕΤΒΑ και µέλος του ∆Σ του ΣΕΤΕ. Ήταν µέλος του ΣΕΒ, του Ξενοδοχειακού Επιµελητήριου Ελλάδος και του Ελληνογερµανικού Επιµελητηρίου, ενώ από τον Μάρτιο του 2005 ήταν επίτιµος Πρόξενος της ∆ηµοκρατίας της Κορέας για την Κρήτη.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου