Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Πολωνία: Ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά για τον ελληνικό τουρισμό

- Τον Δεκέμβριο η 1η αποκλειστική έκθεση για Ελλάδα, στη Βαρσοβία

Μέχρι πρότινος, η Πολωνία δεν είχε μπει ακόμα στο «ραντάρ» του ελληνικού τουρισμού, ως αγορά μεγάλου ενδιαφέροντος, κάτι που άλλαξε άρδην τα τελευταία δυό χρόνια. Η κίνηση από την Πολωνία εμφανίζει σημαντικά ποσοστά αύξησης από πέρυσι και ο ρυθμός των κρατήσεων...


...φέτος κινείται σε διψήφια ποσοστά και η αγορά αυτή αποτελεί πλέον μία από τις ανερχόμενες και πιο πολλά υποσχόμενες αγορές για τη χώρα μας. Το 2014, ο αριθμός αφίξεων από την Πολωνία πλησίασε τις 600.000. 
Ειδικά τον Μάιο, η ζήτηση για την Ελλάδα έκλεισε με αύξηση 14,5% σε σχέση με τον Μάιο του 2014, δηλαδή 86.000 περισσότεροι Πολωνοί ήρθαν φέτος τη συγκεκριμένη περίοδο.
Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας - PZOT, η οποία συλλέγει όλες τις κρατήσεις 2.500 Πολωνικών τουριστικών γραφείων στο κεντρικό της σύστημα.
Η North Events είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που είναι μέλος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας και έχει ως σκοπό την προώθηση των στοιχείων της Πολωνικής αγοράς όπως αυτά διαμορφώνονται για την χώρα μας.

Η North Events έχει ήδη κινηθεί στρατηγικά στην αγορά της Πολωνίας και έχει ήδη ανακοινώσει την 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Βαρσοβία, την «GRECKA PANORAMA», που θα διοργανωθεί στις 11-13 Δεκεμβρίου στο Torwar Arena.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου