Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ακούει κανείς αρμόδιος την κραυγή αγωνίας της Τήλου ή τους πέφτει "λίγο" το θέμα;

Με αφορμή μία ανάρτηση σε ένα blog για την Τήλο ετοιμάζαμε μία ανάρτηση συμπαράστασης, τρόπον τινά, για το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τη Ρόδο και λίγο μετά είδαμε και την προειδοποίηση του Thomas Cook ότι...


...εξετάζει την ακύρωση του προγράμματός του για το 2016!
Το πρόβλημα της Τήλου είναι, στην ανάγνωσή του απλό: με την μη αντικατάσταση του πλοίου Sea Star - σε γραμμή που μάλιστα είναι και επιδοτούμενη -  τα δρομολόγια των άλλων πλοίων που την συνδέουν με τη Ρόδο, είναι εντελώς άσχετα με τις ημέρες που γίνονται οι περισσότερες αφίξεις και αναχωρήσεις των τουριστών και έχουν και υψηλότερο κόστος.
Όλο το νησί που είχε αρχίσει να εδραιώνεται ώς ένας προορισμός ξεχωριστής ομορφιάς και ιδιαίτερου χαρακτήρα, βρίσκεται τώρα σε απόγνωση, καθώς οι τοπικοί επιχειρηματίες, ήδη, αναφέρουν μείωση κρατήσεων κατά 50% για φέτος.
Το μέγεθος του προβλήματος γίνεται πολύ πιο ξεκάθαρο μέσα από την επιστολή του Thomas Cook προς τη δήμαρχο του νησιού, Μαρία Καμμά – Αλιφέρη, με την οποία την ενημερώνει ότι σταματά τις κρατήσεις για το νησί της Τήλου έως τουλάχιστον το 2016, λόγω έλλειψης ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Ρόδο, κάτι που καθιστά αδύνατη τη μετάβαση των τουριστών που έχουν κλείσει διακοπές για την Τήλο τις ημέρες που επιθυμούν. 
Το θέμα το έβγαλε το tornosnews, εδώ. 
Άραγε, ενδιαφέρεται, ασχολείται, σκοπεύει να κάνει κάτι, κανείς αρμόδιος ή

τους πέφτει “λίγο” το θέμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου