Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Παυλόπουλος σε Κουντουρά: "Να' ναι ο Θεός μαζί σου..." (Αμήν!)

Το λέει σχεδόν όλος ο τουριστικός κόσμος πολύ καιρό τώρα, σε μία παραλλαγή του στυλ “ο Θεός να βάλει το χέρι του”, την ευχή-σχόλιο που έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος στην Ε. Κουντουρά, στη συνάντησή τους το Σάββατο (του Λαζάρου). Βέβαια, η…


…δήλωση του Προέδρου, “ο Θεός να’ ναι μαζί σου”, μετά την ενημέρωση που του έκανε η υπουργός για την πορεία του τουρισμού και για τη σημασία του στην εθνική οικονομία και τα άλλα γνωστά, προσδίδει μέρες που είναι και μία ιδιαίτερη… μεταφυσική αναζήτηση για το μέλλον του τουρισμού μας αν και τα προβλήματα και τα ζητήματα του τομέα αναφέρονται σε μία πολύ συγκεκριμένη και συμβατή, για να μην πούμε “πεζή” πραγματικότητα.
Όπως και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν αυτό το διάστημα λόγω των εξελίξεων και των διαδικασιών και που κρατούν την εξέλιξη της τουριστικής δραστηριότητας υπό μία διαρκή “απειλή” και υπό ένα αρκετά θολό τοπίο.
Εκτός αν η αναπληρώτρια Υπουργός του παρουσίασε σχέδια και πλάνα που τον ώθησαν αυθόρμητα να επικαλεστεί τη θεϊκή παρέμβαση, προκειμένου να ευοδωθούν.
Για εμάς τους υπόλοιπους, πάντως, το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν χωρά αμφιβολίες: Να κάνουμε τον σταυρό μας και δεήσεις κάθε πρωί και βράδυ, μέχρι να βγάλουμε την περίοδο…
Αμήν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου