Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Η Ryanair κάνει ανακοινώσεις από Σαντορίνη (και άλλα αεροπορικά)...

Κινητικότητα είχαμε πάλι τις τελευταίες μέρες στα αεροπορικά και κάνουμε μία μικρή ανακεφαλαίωση. Καινούριο στοιχείο, είναι η επικείμενη συνάντευξη τύπου της Ryanair στη Σαντορίνη αύριο, κατά τη διάρκια της οποίας, ο...


... διευθυντής Marketing και Πωλήσεων για την Ιταλία, Ελλάδα και Κροατία John Alborante, θα κάνει “σημαντικές ανακοινώσεις για την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα”. Είναι σαφές ότι η επιλογή της Σαντορίνης για τις ανακοινώσεις, εντείνει το ενδιαφέρον για να δούμε τι ετοιμάζουν οι Ιρλανδοί.
Νωρίτερα είχαμε την εξέλιξη με την British Airways, η οποία στις νέες πτήσεις που έχει προγραμματίσει για τα ελληνικά νησιά για την περίοδο του 2015, προσθέτει δύο νέες συνδέσεις για Μύκονο και Σαντορίνη, από το αεροδρόμιο London City, με έναρξη από τις 29 Ιουνίου μέχρι και αρχές Σεπτεμβρίου.
Για τη Μύκονο, προγραμματίζει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα και για τη Σαντορίνη, δύο φορές την εβδομάδα.
Η easyjet, από την άλλη, προγραμματίζει νέες συνδέσεις από Αμστερνταμ για Κέρκυρα (από 30 Ιουνίου, δύο πτήσεις την εβδομάδα), από Μπρίστολ προς Ζάκυνθο (από 13 Μαίου, μία πτήση την εβδομάδα), από Αμβούργο προς Ηράκλειο (από 27 Ιουνίου, δύο πτήσεις την εβδομάδα) και προς Θεσσαλονίκη (από 29 Ιουνίου, δύο πτήσεις την εβδομάδα) από Μάντσεστερ προς Κεφαλονιά (από 16 Ιουνίου, δύο πτήσεις την εβδομάδα) και από Νιούκαστλ προς Κέρκυρα και Ρόδο (αρχές Ιουνίου, δύο και μία πτήση την εβδομάδα αντίστοιχα)   
Η Vueling, τέλος, στις νέες πτήσεις για Ελλάδα, προσθέτει ακόμα μία από Βαρκελώνη προς Κέρκυρα, μία φορά την εβδομάδα από τις 20 Ιουνίου και δύο πτήσεις την εβδομάδα από 31 Ιουλίου μέχρι 12 Σεπτεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου