Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Χορηγός στο Stockholm Travel Show η Grekland Panorama

Δυναμικό «παρών» και στη διεθνή έκθεση Stockholm Travel Show που πραγματοποιήθηκε στις 22-25 Οκτωβρίου, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Στοκχόλμης έδωσε η έκθεση Grekland Panorama, στο πλαίσιο της εκστρατείας προβολής της στο σουηδικό κοινό.


Η διοργανώτρια της Grekland Panorama, North Events ήταν χορηγός στο Stocholm Travel Show, μαζί με την αεροπορική εταιρεία Finnair.
Από τον σταθμό της Στοκχόλμης υπολογίζεται ότι περίπου 250.000 επιβάτες διέρχονται καθημερινά, εκ των οποίων οι μισοί περνούν περίπου 30 λεπτά της ώρας σε αναμονή του τρένου τους ή για κάποια αγορά από τα εντός καταστήματα.
H GREKLAND PANORAMA ενημέρωσε τους Σουηδούς επισκέπτες για την επικείμενη έκθεση της Ελλάδας στο εκθεσιακό κέντρο ERICSSON GLOBE, τον Φεβρουάριο, και προσκάλεσε το κοινό να την επισκεφτεί.
Στο πλαίσιο της Stockholm Travel Show οι διοργανωτές της GREKLAND PANORAMA πραγματοποίησαν πολύτιμες επαφές με εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία της Σουηδίας, καθώς και με δημοσιογράφους και media του τουρισμού.
Ο Martin Ahlberg,  μάλιστα, πρόεδρος SKÅL International στην Σκανδιναβία και τις Βαλτικές χώρες και διευθύνων σύμβουλος της Baltic Sea Tourism Commission(BTC) χαρακτήρισε την έκθεση ως «μία φανταστική πρωτοβουλία» που προωθεί έναν από τους αγαπημένους ταξιδωιτικούς προορισμούς των Σκανδιναβών.
Η 2η έκθεση GREKLAND PANORAMA 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.

Η 2η έκθεση διοργανώνεται στο ERICSSON GLOBE τις ημ/νίες 13-15.02.2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου