Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Μέχρι και την "Απολογία του Σωκράτη", "ανεβάζει" στην Στοκχόλμη η Grekland Panorama

Μία μοναδική ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία της παράστασης Απολογία του Σωκράτη- Socrates Now, θα έχει το Σουηδικό κοινό, με αφορμή τη διοργάνωση της δεύτερης έκθεσης για την Ελλάδα Grekland Panorama, που θα πραγματοποιηθεί στην  Στοκχόλμη τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Οι διοργανωτές του...


...Grekland Panorama, προγραμματίζουν πέντε μοναδικές παραστάσεις του “Socrates Now», που θα δοθούν από 13 έως 17 Φεβρουαρίου 2015, στα αγγλικά με σουηδικούς υπότιτλους στην Στοκχόλμη, πλαισιώνοντας την έκθεση που πραγματοποιείται 13-15 Φεβρουαρίου.
Έτσι, ύστερα από 350 παραστάσεις και πάνω από 210.000 συμμετέχοντες σε 17 χώρες, το διεθνώς αναγνωρισμένο κλασικό έργο του Πλάτωνα της δίκης του Σωκράτη, σε ένα μονόλογο από τον διακεκριμένο και βραβευμένο ερμηνευτή - καθηγητή, Γιάννη Σιμωνίδη, θα διαδραματισθεί για πρώτη φορά και στη Σουηδία.
Η παράσταση αποτελεί ένα εκπαιδευτικό, δημιουργικό και ευχάριστο δρώμενο που δίνει την δυνατότητα στο κοινό (μικρούς και μεγάλους) την σπάνια και μοναδική ευκαιρία να συμμετέχει στο «δικαστήριο» της αρχαίας Αθήνας, όπως ο Σωκράτης δικάζονταν για τη ζωή του με την μέθοδο της μαιευτικής.
Ο ερμηνευτής, θα ακούσει και θα αντιμετωπίσει τους «κατηγόρους» του με την εξυπνάδα, το χιούμορ του, την κοινή λογική και το θάρρος των πεποιθήσεών του.
Θα συζητηθούν θέματα με επιχειρήματα για την αρετή, την δικαιοσύνη, την πολιτική , το καθήκον του πολίτη , την αγάπη της ζωής και της ελπίδας στο θάνατο έτσι ώστε το κοινό να βγάλει στο τέλος τα δικά του συμπεράσματα.
Θυμίζουμε ότι η 2η έκθεση GREKLAND PANORAMA 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.
Διοργανωτής της έκθεσης GREKLAND PANORAMA είναι η North Events.  Διοργανώνεται στο ERICSSON GLOBE (για πληροφορίες, στο τηλ. 210 9713281 και στο www.panoramagreece.com ).

Η εταιρία North Events είναι η μοναδική εταιρία που εξειδικεύεται τα τελευταία έτη στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας  -την Σκανδιναβία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου