Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Διαβάσαμε: Για τα νέα φορολογικά... "γυμνάσια"

Τα μαλλιά τους και όχι μόνον, τραβάει πολύς κόσμος σήμερα, ιδίως στα λογιστήρια εταιρειών, μετά την εγκύκλιο για τη φορολόγηση των παροχών σε είδος που παρέχουν επιχειρήσεις στα στελέχη και στους εργαζόμενούς τους. «Βοά» το διαδίκτυο από σχόλια και αναλύσεις...


...για τις νέες ρυθμίσεις που αν εφαρμοσθούν κατά γράμμα, σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειάζονται ώρες ατελείωτες πρόσθετου φόρτου προκειμένου να βγει κάποια άκρη, ενώ είναι σαφές ότι, ήδη, εγείρονται δεκάδες ερωτήματα και αιτήματα διευκρινίσεων.
Από τα πολλά που έχουν αναρτηθεί και δημοσιευθεί, ξεχωρίζουμε το σχόλιο της «Ημερησίας», εδώ, αν και μία απλή και σύντομη περιήγηση θα αναδείξει πληθώρα άλλων, αντίστοιχων.
Προφανώς και μπορεί να υπάρχει κάποιας μορφής φοροδιαφυγή στην τόσο διαδεδομένη - και διεθνώς φυσικά - πρακτική των παροχών σε είδος, αλλά για μία ακόμη, φορά, βλέπουμε μία προσέγγιση του στυλ, ταλαιπωρούνται οι περισσότεροι για να συμμορφωθούν οι λιγότεροι. 
Πάλι καλά που είδαμε να προβλέπονται και ορισμένες εξαιρέσεις που ενδιαφέρουν και τις τουριστικές επιχειρήσεις. 

Τι να πούμε, «άβυσσος» η λογική των φορολογικών μηχανισμών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου