Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΙΑΤΑ: "Τέλος" οι συμφωνίες της airfasttickets σε Μ. Βρετανία και Γερμανία...


Έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στη ρωσική αγορά, αλλά ας παρακολουθούμε και τα πιο “κοντινά” μας. Ο IATA, σε συνέχεια της υπόθεσης που είχε ξεκινήσει προ μηνός με την airfasttickets, ανακοίνωσε ότι δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για την αποπληρωμή των οφειλών της εταιρείας και επομένως ο οργανισμός…


…προχώρησε στην αναστολή των συμφωνιών πωλήσεων αεροπορικών εισιτηρίων που είχε η airfasttickets στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γερμανία, διατηρεί το καθεστώς default για την εταιρεία και στην Ελλάδα ενώ γινεται και ρευστοποίηση των υφιστάμενων εγγυήσεων.
Πρακτικά και απλά, αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία δεν μπορεί να πωλεί αεροπορικά εισιτήρια απευθείας σε αυτές τις χώρες και μπορεί να συνεχίσει τις πωλήσεις της ενδεχομένως μόνον μέσω άλλων παρόχων, που έχουν άδεια IATA, διαδικασία πολύ πιο σύνθετη και με άλλα κόστη, βεβαίως.
Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης (ttg και travelmole) από την πλευρά της, η airfasttickets δηλώνει ότι παρά το αδιέξοδο με τον ΙΑΤΑ, είναι αισιόδοξη πως μπορεί τελικά να επιτευχθεί μία συμφωνία διευθέτησης των απαιτήσεων με τον Οργανισμό ή με τις αεροπορικές εταιρείες και πως εξακολουθεί να εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση.
Θυμίζουμε, ότι σύμφωνα με τον ΙΑΤΑ, οι περί ων ο λόγος οφειλές, φθάνουν συνολικά τα 45 εκατ. ευρώ. 
Μάλιστα.

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί και αυτή η ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου