Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, σε "κοινό μυστικό"...

Είναι από αυτές τις πληροφορίες που μας αρέσουν πολύ αν και δεν είναι του αντικειμένου μας. Τις βγάζουμε και ύστερα από κάποιο διάστημα, μπορεί και μήνες μετά, όταν επιβεβαιώνονται, απολαμβάνουμε την “ανακάλυψη” και δημοσίευση τους στα μεγάλα media. Χθες το βράδυ, λοιπόν, σε στυλάτο στέκι της Ν. Ερυθραίας…




…με όνομα που ταιριάζει στο πνεύμα της ανάρτησης, κοινώς Common Secret, σχηματίστηκε μία ενδιαφέρουσα παρέα. Πασίγνωστος επιχειρηματίας - ο ένας αδερφός μίας από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας - από τη μία πλευρά συζητούσε επί μακρόν με, πασίγνωστο δημοσιογράφο παρουσιαστή, ο οποίος συζητήθηκε δεόντως πρόσφατα λόγω αποχώρησης, τη σύζυγό του, επίσης παρουσιάστρια σε άλλο κανάλι, άλλη πασίγνωστη δημοσιογράφο παρουσιάστρια που επίσης είχε συζητηθεί προ καιρού η μεταγραφή της και ορισμένους άλλους, 3-4 άτομα, κυρίως από τον δημοσιογραφικό-τηλεοπτικό χώρο, τους οποίους δεν θέλουμε να “φωτογραφίσουμε” γιατί δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι. Και επειδή ένας εξ αυτών, αν είναι αυτός που νομίζουμε, τότε το θέμα παίρνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες διαστάσεις.
Η συζήτηση ήταν σοβαρή και λίαν ενδιαφέρουσα. Είχε ή μάλλον πήρε και άλλες διαστάσεις και πτυχές, αλλά το κεντρικό της θέμα φάνηκε να είναι ένα νέο project - το "project", έχει πολλές ερμηνείες, έτσι; - δημοσιογραφικού χαρακτήρα. Τηλεοπτικό, internetικό, συνδυασμός; Δεν μπορούμε να επεκταθούμε, αφενός επειδή δεν είναι και πολύ “σωστό”, αφετέρου επειδή δεν καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε από ποια πλευρά ήταν η πρωτοβουλία. Αν και ήταν σαφές, ότι ο επιχειρηματίας είχε τον κύριο λόγο...   
Ο εν λόγω επιχειρηματίας αποχώρησε νωρίτερα, γύρω στα μεσάνυκτα, έχει και κάποιες δυσκολίες στις κινήσεις του, ας το πούμε έτσι. Οι άλλοι, συνέχισαν μέχρι αργά.

Ταύτα και κρατήστε το, πιθανότατα, κάτι θα δούμε να έρχεται το επόμενο διάστημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου