Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Aegean: Όλο τον χρόνο οι νέες συνδέσεις με Κοπεγχάγη και Στοκχόλμη...

Σημαντική εξέλιξη για τον τουριστικό κόσμο της Αθήνας αποτελούν οι νέες συνδέσεις που ξεκινά η Aegean, αύριο με Κοπεγχάγη και στις 31 Μαίου με Στοκχόλμη. Δύο από τις αγορές της Σκανδιναβίας όπου η ζήτηση για Ελλάδα συνεχίζει αυξανόμενη και με πολύ καλά ποιοτικά χαρατηριστικά. Το ακόμα πιο σημαντικό, όμως…



…είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Aegean έχει αποφασίσει να κρατήσει τις πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, δηλαδή και τη χειμερινή περίοδο, κίνηση που αν επιβεβαιωθεί ανοίγει μία άλλη διάσταση για τον προορισμό.
Ήδη, αν μπει κανείς στο σύστημα της Aegean, μπορεί να κάνει κρατήσεις και για όλη την περίοδο του Φθινοπώρου.
Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά από τις εκτιμήσεις των tour operators της Σκανδιναβίας, προκύπτει ότι το ενδιαφέρον για την Ελλάδα “υπερχειλίζει” και στην περίοδο του 2015. Κύριο χαρακτηριστικό αυτήν την περίοδο είναι ότι στελέχη των tour operators, έχουν ξεκινήσει ήδη τις επισκέψεις τους σε παραδοσιακούς προορισμούς για τους Σκανδιναβούς, διερευνώντας το έδαφος για τις συμφωνίες για την επόμενη περίοδο, αλλά αξιολογούν και νέους προορισμούς στη χώρα καθώς και νέες συνεργασίες.
Για να δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου