Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αθήνα: Οι αεροπορικές... επιστροφές του Ιουνίου

 - Και ένα σχέδιο- "μυστήριο", US Airways- Finnair, με πτήση από Φιλαδέλφεια...

Αν ο Μάιος είναι ο μήνας που ξεκινούν νέες πτήσεις και συνδέσεις από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας, ο Ιούνιος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο μήνας ορισμένων σημαντικών «επιστροφών». Εκτός από την Gulf Airlines που ξεκινάει ξανά...


...πτήσεις από και προς Μπαχρέιν στον ΔΑΑ, από τις 16 Ιουνίου και με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, από τις αρχές Ιουνίου επιστρέφει "επισήμως" (έλαβε τις σχετικές εγκρίσεις από ΥΠΑ) και η Singapore Airlines, με δύο απευθείας πτήσεις από Σιγκαπούρη την εβδομάδα, πιθανότατα με αεροσκάφος τύπου Boeing 777-200ERs.
Βέβαια,όπως είχαμε επισημάνει όταν είχαμε αναφερθεί στο θέμα προ καιρού η εταιρεία επιστρέφει στην Αθήνα σε εποχιακή βάση, από  Ιούνιο έως Οκτώβριο, αλλά είναι μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη.
Εξάλλου, ψάχνοντας λίγο στα GDS, βρήκαμε και κάτι δυνητικά πολύ ενδιαφέρον. Στις πτήσεις κοινού κωδικού που συμφώνησαν US Airways και Finnair και για τις οποίες πήραν την έγκριση των αμερικανικών αρχών, αναφέρεται και μία πτήση της Finnair που θα εξυπηρετεί η US Airways, Φιλαδέλφεια-Αθήνα. Δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά το ψάχνουμε...
Κατά τα λοιπά, η Emirates ανακοίνωσε ότι θα διπλασιάσει προσωρινά τις καθημερινές πτήσεις της στο δρομολόγιο Αθήνα – Ντουμπάι για την περίοδο από 1 Αυγούστου έως 25 Οκτωβρίου 2014 με στόχο να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.
Η δεύτερη καθημερινή πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-200 διάταξης δύο κατηγοριών θέσεων, το οποίο διαθέτει 27 καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και 251 στην Οικονομική Θέση.
Το δεύτερο αεροσκάφος, το οποίο θα πραγματοποιεί την πτήση με κωδικό EK3109/3110, θα αυξήσει προσωρινά τη χωρητικότητα των θέσεων κατά 76%, αυξάνοντας παράλληλα και τη χωρητικότητα για το μεταφερόμενο εμπορευματικό φορτίο κατά 74%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου