Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Αστέρας Βουλιαγμένης: Θα έχει συνέχεια η λύση της σύμβασης με την Starwood...

Το θέμα είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο φαίνεται και είναι και σε εξέλιξη. Το “ωστικό κύμα” από τη γνωστοποίηση της απόφασης της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης να λύσει τη σύμβαση με την Starwood, ταρακούνησε ελαφρώς…




…τον τουριστικό και επιχειρηματικό κόσμο και πυροδότησε πολλές συζητήσεις.
Όσο το ψάχνουμε, τόσο διαπιστώνουμε ότι υπάρχει πολύ και έντονο παρασκήνιο αλλά το κυριότερο, μαθαίνουμε ότι θα υπάρξει και δυνητικά έντονη συνέχεια.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, από την πλευρά της Starwood - σημειώστε εδώ πως το θέμα έχει φθάσει και στα κεντρικά του ομίλου, φυσικά - υπάρχει δυσαρέσκεια για την εξέλιξη, τόσο για τη χρονική στιγμή που αυτή εκδηλώθηκε όσο και για την επιχειρηματολογία στην οποία στηρίχθηκε.
Δεν θα εκπλαγούμε αν τις επόμενες μέρες ακούσουμε ότι τον χειρισμό της υπόθεσης έχουν αναλάβει οι νομικοί της σύμβουλοι και δούμε το όλο θέμα, να περνάει πια σε άλλο επίπεδο.
Μάθαμε και ορισμένα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που έγιναν το τελευταίο διάστημα, τα οποία, ωστόσο, δεν είναι της παρούσης. Άλλωστε, δεν ξέρουμε ακόμα αν και πως συνδέονται με τη χθεσινή κίνηση και τις επιπτώσεις της.

Οψόμεθα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου