Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

"Στη Μόσχα, αδελφές μου, στη Μόσχα!"



Σειρά συναντήσεων με υψηλόβαθμα στελέχη της Ρωσικής κυβέρνησης, με αντικείμενο, επισήμως,  την περαιτέρω ενδυνάμωση της  τουριστικής συνεργασίας των δυο χωρών θα έχει στη Μόσχα η υπουργός Τουρισμού Ο. Κεφαλογιάννη...



...μεθαύριο Μεγάλη Τετάρτη, συνοδευόμενη από τον γ.γ. του ΕΟΤ Π. Λειβαδά, τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Α. Ανδρεάδη και άλλους τουριστικούς παράγοντες.
Όπως αποκαλύπταμε την περασμένη Τετάρτη, ουσιαστικά πρόκειται για μία «ειδική αποστολή»- αστραπή, προκειμένου να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της ρωσικής αγοράς για την Ελλάδα αλλά και την προσήλωση της ελληνικής πλευράς στην περαιτέρω βελτίωση των διαδικασιών χορήγησης θεωρήσεων και στην ανάπτυξη και προώθηση νέων προιόντων και υπηρεσιών.
Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι να τονωθεί το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ρωσική αγορά γενικότερα, λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία και της υποχώρησης στο ρούβλι, κλίμα που έχει ορατές επιπτώσεις στον ρυθμό των κρατήσεων.
Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, η ελληνική αποστολή θα συναντηθεί με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της Ρωσικής τουριστικής αγοράς. Στη συνέχεια η υπουργός Τουρισμού θα έχει συνεργασία με την υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας κυρία Alla Manilova.
Επιπρόσθετα, την ίδια ημέρα, θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με τον Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού  Aleksandr Radkov και τον μέχρι πρότινος Αναπληρωτή Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού και νυν Αναπληρωτή Επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Ταμείου Κοινωνικής Ασφάλισης, Evgeniy Pisarevskiy.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι το ζήτημα των θεωρήσεων τουριστικής βίζας και η ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων για τον θεματικό τουρισμό.
Η υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε Ρωσικά ΜΜΕ και  θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου