Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αεροπορικά: Η brussels airlines επιστρέφει Αθήνα...

-...και η Aegean ετοιμάζει Καλαμάτα-Dniepropetrovsk

Νέοτερα από τη δραστηριότητα των αεροπορικών εταιρειών για την περίοδο του 2014. Η brussels airlines ανακοίνωσε εννέα νέα δρομολογία μεταξύ των οποίων μία νέα σύνδεση από Βρυξέλλες προς Αθήνα, η οποία θα αρχίσει…


…από τις 30 Μαρτίου. Θα εξυπηρετείται με τρεις πτήσεις την εβδομάδα και από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Αυγούστου θα προστεθεί άλλη μία.
Παράλληλα η Aegean συνεχίζει την αναπροσαρμογή του νέου της πτητικου έργου, κυρίως με μεταβλές του χρόνου έναρξης νέων πτήσεων που έχει προγραμματίσει και της συχνότητας των πτήσεων προς υφιστάμενους προορισμούς.
Στα gds εμφάνισε μία νέα πτήση από Καλαμάτα προς Dniepropetrovsk (Ουκρανία), από τις 9 Ιουνίου με μία πτήση την εβδομάδα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ακυρώνει ορισμένες νέες πτήσεις που προγραμμάτιζε, μεταξύ των οποίων η σύνδεση Καλαμάτας με Ντίσελντορφ (ήταν να ξεκινήσει από 28 Μαίου) και ορισμένες πτήσεις από Ηράκλειο (προς Kharkov, Πράγα και Donetsk).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου