Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Διαβάσαμε: Έρχεται... "αγγελία" 2.800 θέσεων από την Ryanair

Mέσα στο Φεβρουάριο αναμένεται να αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ryanair η προκήρυξη των 2.800 θέσεων εργασίας που θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα από τη δημιουργία των δύο βάσεων της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η “δέσμευση” της Ryanair είναι…




… ότι θα δημιουργηθούν συνολικά 2.800 θέσεις εργασίας, 1.200 στην Αθήνα και 1.600 στη Θεσσαλονίκη.
Η αναφορά βγαίνει από σχετική δημοσίευση στο ένθετο «Εργασία» της εφημερίδας “Εθνος”, όπου αναφέρεται ότι οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα αφορούν τις εξής ειδικότητες:
πιλότοι
αεροσυνοδοί
ιπτάμενοι φροντιστές
μηχανικοί
προσωπικό εδάφους (check in, βαλίτσες και άλλα)
προσωπικό πίστας (οδηγοί και άλλα).
Οι υποψήφιοι, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα, να διαθέτουν διαβατήριο της ΕΕ και φυσικά να έχουν τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση.

Για μισθούς και απολαβές και το κυριότερο, για τις συνθήκες εργασίας, θα περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε.

1 σχόλιο:

  1. Καλά, οκ, αλλά το ακριβές είναι ότι η Ryanair μιλάει για "on site jobs" και στην επίσημη ανακοίνωση έχει και έναν αστερίσκο που συνδέει τις θέσεις εργασίας με τον αριθμό των επιβατών, δηλαδή 1.000 θέσεις ανά ένα εκατ. επιβατών. Άρα δεν μιλάει για δικές της, άμεσες θέσεις εργασίας, αλλά συνολικά, άμεσες και έμμεσες από τη δραστηριότητα της βάσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή