Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Επιστρέφουν στην Τουρκία, οι αεροπορικές εταιρείες του Ισραήλ

Έξι χρόνια κράτησε η… “κολώνια” του Ισραήλ με την Τουρκία, μετά τη γνωστή σοβαρότατη κρίση στις σχέσεις των δύο χωρών. Τώρα φαίνεται ότι το κλίμα βελτιώνεται, καθώς μία συμφωνία που υπεγράφη προ ημερών στην Άγκυρα, ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή…


…των ισραηλινών αεροπορικων εταιρειών σε τουρκικά αεροδρόμια.
Όταν οι πτήσεις σταμάτησαν πριν από πέντε χρόνια, με τους Ισραηλινούς να επικαλούνται σοβαρά θέματα ασφαλείας για τις πτήσεις και τους επιβάτες τους, σε συνέχεια της κρίσης, η επιβατική κίνηση από το Ισραήλ προς την Τουρκία γινόταν μόνον μέσω τουρκικών αεροπορικών εταιρειών, αλλά με περιορισμένη ροή.
Οι Ισραηλινοί που ταξίδευαν στην Τουρκία σε μεγάλους αριθμούς απέφευγαν τη χώρα και για τις διακοπές τους αλλά και για ταξίδια επαγγελματικών λόγων.
Βάσει της συμφωνίας και τα όσα αναφέρονται στον τύπο, η τουρκική κυβέρνηση αποδέχθηκε τα περισσότερα αιτήματα των Ισραηλινών για ειδικά μέτρα ασφαλείας ως προς την εξυπηρέτηση των πτήσεων ισραηλινών εταιρειών και διακίνηση των επιβατών τους.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από την επόμενη τουριστική περίοδο και μάλιστα χωρίς κανέναν περιορισμό στον αριθμό των τακτικών και των πτήσεων charter από τις ισραηλινές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου