Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Της Ημέρας: Πρωτοτυπία, δεν ελέγχεται ο ΕΟΤ...

Αγαπητό μου lobby,


Τελικά, ζούμε ιστορικές στιγμές. Από χθες παίζει η είδηση ότι κλιμάκια του Ελεγκτικού Συνεδρίου ξεκινούν στοχευμένους ελέγχους σε συγκεκριμένους φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως και των ΟΤΑ, μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Με έκπληξη διαπίστωσα…


…ότι μεταξύ αυτών των φορέων ΔΕΝ περιλαμβάνεται ο ΕΟΤ! Δηλαδή ο… μόνιμος και τακτικός “πελάτης” όλων των ελεγκτικών μηχανισμών του Ελληνικού Δημοσίου, από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μέχρι το Ελεγκτικό Συνέδριο και το υπουργείο Εσωτερικών, τα τελευταία τέσσερα χρόνια!
Δεν υπήρχε έλεγχος και έρευνα που να μην είχε και ΕΟΤ μέσα και για δύο χρόνια, δεν υπήρχε και μέρα που να μην κυκλοφορούσαν στον Οργανισμό κάποιοι ελεγκτές, επιθεωρητές ή άλλοι επιφορτισμένοι με τέτοια καθήκοντα. 
Και κάποιες μέρες, ήταν και όλοι μαζί μέσα και τα κλιμάκια κουτούλαγαν μεταξύ τους στους διαδρόμους.
Αυτό που δεν ξέρω βέβαια, είναι αν ο έρμος ο ΕΟΤ περιλαμβανόταν στους 12 φορείς που είχαν αρχικά επιλεγεί, αλλά δεν… πέρασε στη δεύτερη φάση που κατέληξαν σε έξι.
Μιλάμε για μεγάλη ανατροπή, έτσι;

Με αγάπη (ηλεγμένη)

angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου