Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

"Τα Μετέωρα είναι διαφημισμένα εις όλας τας Ηπείρους" (ωχ θεέ μου...)



Θα θυμάστε όσοι μας παρακολουθείτε το θέμα που είχαμε αποκαλύψει με το αίτημα του Νορβηγού παγκόσμιου πρωταθλητή του wingsuit Jokke Sommer, να κάνει μία «αιώρηση» με φόντο την περιοχή και το τοπίο των Μετεώρων. Στο μεταξύ, είχαμε την πολύ σημαντική εξέλιξη ότι το ΚΑΣ ενέκρινε το εγχείρημα...



...εξέλιξη κομβικής σημασίας καθώς όλοι γνωρίζουμε τι εστί ΚΑΣ και πόσο αυστηρό και δυσκίνητο είναι γενικώς, ενώ υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας.
Θυμίζουμε ότι δεν πρόκειται για διαφημιστικό σποτ, αλλά για stunt του φημισμένου αθλητή που έχει ως χορηγό την Red Bull και άλλες εταιρείες.
Φυσικά, οι Μονές επιμένουν στην πεισματική τους άρνηση να επιτρέψουν την κινηματογράφηση και τώρα  βγήκε μπροστά και ο τοπικός Μητροπολίτης, Σεραφείμ.
Ο οποίος, όπως διαβάζουμε στο trikaladay.gr  και έστειλε σπαραξικάρδια – αλλά και με αρκετές ανακρίβειες – επιστολή στον νέο υπουργό Πολιτισμού Π. Παναγιωτόπουλο, ζητώντας του να μην υπογράψει την απόφαση του ΚΑΣ.
Και με κορωνίδα, τη διαπίστωση ότι η περιοχή των Μετεώρων δεν... χρειάζεται «διαφήμιση»!!!
Τινα πούμε; Κύριε ελέησον...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου