Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Κίνηση εξαμήνου: Στο 9,5% η αύξηση των αφίξεων στα αεροδρόμια...

Στο 9,5% - ενδεχομένως και υψηλότερα - έφθασε το ποσοστό αύξησης των αεροπορικών αφίξεων, στο εξάμηνο Ιανουαρίου-Ιουνίου, στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική  που παρατηρείται τη φετινή περίοδο ως προς τις αφίξεις. Οι οποίες και είναι περίπου 380.000 περισσότερες από...


...το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει και επεξεργάζεται ο ΣΕΤΕ (προσωρινά στοιχεία) και χωρίς να είναι ακόμα διαθέσιμα αναλυτικά στοιχεία από την Κέρκυρα και τη Μύκονο, ο αριθμός των αεροπορικών αφίξεων τον Ιούνιο εμφανίζεται αυξημένος κατά 14,5% ή 250.000 σε πραγματικούς αριθμούς, με αποτέλεσμα, σε ορισμένους προορισμούς να έχει ξεπεράσει και τα επίπεδα του 2011. 
Σαντορίνη, Χανιά, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ηράκλειο και Κως είναι οι προορισμοί με τα μεγαλύτερα ποσοστά αύξησης στο εξάμηνο.
Στην Αθήνα, η αύξηση αφίξεων - σύμφωνα με εκτίμηση του ΣΕΤΕ - έφθασε στο 9,6%, γεγονός που περιόρισε τις απώλειες του εξαμήνου στο 1,3%.
Από τους εξεταζόμενους προορισμούς, η Σάμος εξακολουθεί να κινείται με αρνητικά πρόσημα, με -4,2% στο εξάμηνο.

Αναλυτικά ο πίνακας με τα στοιχεία, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου