Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Invest in Greece: Αναζητεί Σύμβουλο για διαφήμιση στο εξωτερικό

Σε πρόχειρο διαγωνισμό για την επιλογή συμβούλου για δράσεις διαφήμισης και επικοινωνίας σε ξένα media προχωρεί οσονούπω το Invest in Greece. Σύμφωνα με σχετική απόφαση του δ.σ., αντικείμενο του έργου του συμβούλου θα είναι...


... να υποβάλλει πρόταση σχεδιασμού και υλοποίησης προωθητικών‐διαφημιστικών δράσεων δημοσιότητας στα διεθνή μέσα ενημέρωσης για την ανάδειξη της Ελλάδας ως ιδανικού επιχειρηματικού προορισμού. 
Το έργο του εν λόγω διαγωνισμού θα αποτελείται από δύο μέρη, εκ των οποίο το πρώτο μέρος θα έχει περιεχόμενο τη σύνταξη και υποβολή κοστολογημένης πρότασης στην οποία θα περιλαμβάνεται αναλυτικά και τεκμηριωμένα η ακολουθησόμενη στρατηγική, τα αξιοποιούμενα μέσα και ο χρονικός προγραμματισμός των δράσεων.
Το δεύτερο θα εστιάζει στην υποβολή εναλλακτικών προτάσεων για τα κατάλληλα μέσα δράσης, τη δημιουργία και προώθηση επικοινωνιακών μηνυμάτων, τη δημιουργία του απαραίτητου προωθητικού – διαφημιστικού υλικού, και προτεινόμενο πλάνο δημοσίευσής του στα κατάλληλα διεθνή μέσα ενημέρωσης λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του κοινού – στόχος. 
Η διάρκεια του έργου ορίζεται κατ’ ανώτατο στις 90 ημέρες και η συνολική δαπάνη του ανέρχεται στο ποσό των 60.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), με κριτήριο τη συμφερότερη προσφορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου