Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

IMEX 2013: Μία πραγματικά καλή "στιγμή" για την Ελλάδα...

Λίαν ενθαρρυντική έως και ανακουφιστική ήταν η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην διεθνή έκθεση επαγγελματικού τουρισμού IMEX, στη Φρανκφούρτη! Το ακούμε από όλες τις πλευρές και πρέπει να το επισημάνουμε. Το κλίμα για Ελλάδα και για Αθήνα ήταν πολύ βελτιωμένο, το καλύτερο των τελευταίων ετών...


...και το ενδιαφέρον ζωηρό και έντονο, ακόμα και σε βάθος τετραετίας.
Τα υπεύθυνα για τη διοργάνωση στελέχη του ΕΟΤ Φρανκφούρτης, υπερέβαλαν εαυτόν, με αποτέλεσμα η οργάνωση του περιπτέρου, να θυμίζει τις παλιές καλές εποχές και να αποσπά πολύ κολακευτικά σχόλια, από Έλληνες και από ξένους επισκέπτες.
Το brunch που προσφερόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης έκανε τη δουλειά του, η ροή επισκεπτών ήταν πολύ ικανοποιητική, η υποστήριξη των εκθετών και συνεκθετών έως και υποδειγματική. Ολυμπια-κού επιπέδου...
Μόνο “μελανό” σημείο, το περιορισμένο ενδιαφέρον από την ίδια τη γερμανική αγορά, αλλά αυτό εμπεριέχει και άλλες παραμέτρους, επομένως δεν επηρεάζει πολύ τη γενική εικόνα μίας συνολικής παρουσίας που, ειδικά φέτος, έπρεπε να κάνει τη διαφορά. 

Μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου