Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η Κρουαζιέρα στο Μαξίμου: "Διαβασμένη" και με προτάσεις η Royal Caribbean

Σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα έγινε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, άλλη μία συνάντηση υπό τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, με υψηλόβαθμα στελέχη της παγκόσμιας αγοράς κρουαζιέρας, αυτήν τη φορά με την Royal Caribbean. Σύμφωνα με πληροφορίες μας...


...από την πλευρά του κολοσσού της αγοράς, συμμετείχαν οι
John Fox, αντιπρόεδρος Government Relations και John Tercek, αντιπρόεδρος Commercial and New Business Development, συνεργάτες τους και ο Ανδρέας Στυλιανοπουλος της Navigator.
Από την πλευρά της κυβέρνησης συμμετείχαν οι Ολγα Κεφαλογιάννη, Κωστής Χατζηδακης, καθώς και ο γ.γ. Τουριστικών Υποδομών και Επενδύσεων Γ. Πυργιωτης και ο ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ Ν. Μαντζούφας.
Τα στελέχη της RCI ήταν πολύ διαβασμένα για όλα τα μεγάλα σχέδια που συζητούνται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα σε σχέση με την ανάπτυξη της κρουαζιέρας και την προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα. Ιδίως για το προτεινόμενο project του Φαλήρου, ήταν σαφές ότι το έχουν μελετήσει και οικονομοτεχνικά και έχουν και αναλλακτικές προτάσεις. 
Γενικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη συνάντηση που κράτησε περίπου μία ώρα, φάνηκε καθαρά ότι η Royal Caribbean έχει αποκρυσταλλωμένες και ειλικρινείς προθέσεις να επενδύσει στην Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, τα στελέχη της RCI θα επισκεφθούν και προορισμούς προκειμένου να εξετάσουν τη δυνατότητα ένταξής τους στα προγράμματα της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου