Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ένα λάθος μόλις... 7.000 μιλίων



Αυτό και αν ήταν «λάθος»! Ένα ζευγάρι που ήθελε να ταξιδέψει από το Λος Άντζελες στο Ντακάρ της Σενεγάλης, τελικά βρέθηκε στη Ντάκα του... Μπάγκλαντες! Μόλις 7.000 μίλια πιο πέρα. Το λάθος, που φαντάζει απίστευτο αλλά είναι...



...απολύτως αληθινό, έγινε λόγω μεπρδέματος των κωδικών των δύο αεροδρομίων (DKR με DAC) από την αεροπορική εταιρεία, την Turkish Airlines, σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times.
Οι δύο επιβάτες ανακάλυψαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μέσα στο αεροπλάνο όταν παρακολουθώντας στις οθόνες την πορεία του, διαπίστωσαν ότι διέσχιζε... λάθος περιοχή, αντί να κατευθύνεται προς τη Σενεγάλη.
Μόλις έφθασαν στη Ντάκα, απευθύνθηκαν στην εταιρεία για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν επανόρθωση και χρειάστηκαν αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί και αναγνωριστεί το λάθος από την εταιρεία.
Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε αυτές τις μέρες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εταιρεία έχει προσφέρει στο ζεύγος δύο δωρεάν εισιτήρια για όποιο δρομολόγιο επιθυμούν.
Η απορία η δική μας, βέβαια, είναι το πως μπαίνει κανείς σε μία πτήση που έχει λάθος προορισμό, ακόμα και όταν η εταιρεία σου έχει δώσει αυτήν τη λάθος πτήση, χωρίς να το έχεις αντιληφθεί κάποια στιγμή στην όλη διαδικασία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου