Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Vista Events: Επτά χρόνια διεθνής πρωτιά...


Στα «παραλειπόμενα» της τουριστικής μας πραγματικότητας, κυκλοφορούν και εξελίσσονται ορισμένες περιπτώσεις που αν κοντοσταθεί κανείς να τις δει με λίγη περισσότερη προσοχή, μάλλον εκπλήσσεται. Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, μία ελληνική εταιρεία κερδίζει το βραβείο του  καλύτερου...




... γραφείου συνεδριακού τουρισμού (Best DMC) στην ετήσια εκδήλωση του κορυφαίου βρετανικού περιοδικού του χώρου, Meetings and Incentive Travel, στην οποία βραβεύονται εταιρείες που έχουν διακριθεί και έχουν συμβάλει στην άριστη διεκπεραίωση υπηρεσιών της συνεδριακής τουριστικής βιομηχανίας, όπως ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείας, συνεδριακά κέντρα, γραφεία διοργάνωσης συνεδρίων κα.
Π. Φραγκάκης  & Ρ. Γκίνη
Πρόκειται για την εταιρεία Vista Events, η οποία είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που έχει κερδίσει το εν λόγω βραβείο για επτά συναπτά έτη.
Η εκδήλωση αυτή, τα διεθνή βραβεία στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού και τουρισμού κινήτρων, γίνεται από το 1988 και φέτος έλαβε χώρα στο Battersea Evolution στις 19 Μαρτίου 2013.  Είναι ένα φιλανθρωπικό γκαλά τα έσοδα του οποίου διατίθενται στον παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό Save the Children το οποίο είναι υπό την αιγίδα της Πριγκίπισσας Άννας της Αγγλίας η οποία και έχει παραστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν σε αυτή την διοργάνωση. 

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Πάνο , μας κάνει υπερήφανους ....


    Μια μικρή διόρθωση στο κείμενο :
    "γραφείου συνεδριακού τουρισμού (Best DMC)"
    Επιτρέψτε μου το συνεδριακού είναι λάθος . Ο όρος σαν όρος Destination Magement Company δεν αναφέρεται στο συνέδριο,
    Συνέδρια κάνουν οι PCO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγγελε, το είχαμε ζυγίσει αυτό που λες, η κατηγορία δεν αναφέρεται "γραφείο διοργάνωσης συνεδρίων" ή "εταιρεία οργάνωσης συνεδρίων" και το αφήσαμε έτσι υπό την έννοια ότι οι DMCs χειρίζονται το "τουριστικό" μέρος συνεδρίων.
      Απευθυνόμαστε και σε ένα κοινό που δεν ειδικεύεται στα συνεδριακά και το "εταιρεία διαχείρισης προορισμού" δεν λέει και πολλά πράγματα.

      Διαγραφή