Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ryanair: "Κόβει" Βόλο, ζητάει 2 εκ. ευρώ για τρία χρόνια


"Κτύπησε" πάλι
ο... καλλιτέχνης

“Άνω-κάτω” μας κάνει πάλι η Ryanair με νέο... “φιτίλι” που άναψε αυτήν τη φορά στη Θεσσαλία, ανακοινώνοντας ότι από 17 Σεπτεμβρίου σταματάει όλες τις πτήσεις προς Βόλο (Ν. Αγχίαλο), κατηγορώντας μάλιστα τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό για “αθέτηση συμφωνίας”! Μάθαμε, βέβαια, έτσι και ότι η απαίτηση της Ryanair για νέα σύμβαση φθάνει τα...

 
...2 εκ. ευρώ για τρία χρόνια!!!
Η ανακοίνωση που υπογράφει ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας Robin Kiely, έπεσε φυσικά σαν “βόμβα” στην τοπική αγορά και ειδικά στη Μαγνησία που επωφελείται περισσότερο από τη δραστηριότητα της ιρλανδικής αεροπορικής low cost.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενώ η εταιρεία “σχεδίαζε να συνεχίσει τις πτήσεις μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, δυστυχώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας αθέτησε τη συμφωνία με την Ryanair για την διαφημιστική προώθηση των πτήσεων και τωρα είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε τις πτήσεις από τις 17 Σεπτεμβρίου 2013”.
Από την πλευρά του, ο Κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του, διαψεύδει ότι υπάρχει αθέτηση συμφωνίας, υποστηρίζει ότι η τρέχουσα σύμβαση που λήγει τον Μάιο του 2013 πληρώνεται κανονικά και συνεπώς και αποκαλύπτει ότι η νέα σύμβαση, λόγω του ύψους του ποσού που απαιτείται πρέπει να περάσει από το Ελεγκτικό Συνέδριο προς έγκριση.
Ένα πλήρες ρεπορτάζ, εδώ.
Τι να πούμε εμείς, εκτός από ένα εγκάρδιο... “καλά ξεμπερδέματα”! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου