Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Minoan Group: Άλλη μία εξαγορά (και έπεται συνέχεια)...


Άλλο ένα τουριστικό γραφείο εξαγόρασε ο Minoan Group στη Σκωτία, επεκτείνοντας περαιτέρω το ραγδαία αυξανόμενο δίκτυό της στη βρετανική τουριστική αγορά και όχι μόνον. Η εξαγορά αφορά στο Classic Travel Limited, με τo εμπορικό σήμα Classic4Travel.com, ένα...


...ένα βραβευμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά ταξιδίων και πακέτων διακοπών. Η Classic4Travel.com  διοργανώνει  πακέτα διακοπών για πλήθος εταιρειών συμπεριλαμβανομένων πολυεθνικών όπως η Shell, η O2, η Finsbury plc και η Wolseley Group.
Η Classic4Travel.com με κύκλο εργασιών ύψους 3,2 εκ ευρώ (£2.7εκ.) διατηρεί δύο γραφεία στην ευρύτερη περιοχή της Γλασκώβης και ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο ταξιδιωτικών επαγγελματιών που συνεργάζονται εξ αποστάσεως από το Λονδίνο, το Leeds, το Lisburn, το Edinburgh, το Belfast και το Falkirk. Η Classic4Travel.com μέσω της θυγατρικής Lotus Travel, εξειδικεύεται στις διακοπές σε τουριστικά θέρετρα.
Η Classic Travel θα ενταχθεί στο δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει ήδη την King World Travel, το John Semple Travel, Ski Travel και τη Stewart Travel (η οποία πρόσφατα γιόρτασε 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ταξιδιωτικό κλάδο) καθώς και τη στρατηγική συμφωνία με το Εθνικό Δίκτυο Συστεγαζόμενων Ταχυδρομείων της Μεγάλης Βρετανίας για την εγκατάσταση ταξιδιωτικών σταντ σε sub post offices, δίνοντας σταδιακή πρόσβαση στον Όμιλο Minoan Group σε επισκέπτες των βρετανικών ταχυδρομείων που ανέρχονται στους 10.000.000 Βρετανούς την εβδομάδα. Τα 50 πρώτα σταντ λειτουργούν από τις αρχές του χρόνου. 
Το δίκτυο πελατών του Ομίλου Minoan Group Plc. διαθέτει περισσότερους από 110.000 ενεργούς πελάτες και εξυπηρετείται από 12 γραφεία στη Σκωτία που απασχολούν πάνω 170 εργαζομένους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Minoan Group Plc. στην προσπάθειά της να ενισχύσει τις υπηρεσίες της στον τομέα του τουρισμού υψηλού επιπέδου εξαγόρασε πρόσφατα και το εμπορικό σήμα της Golf Concierge. Η Golf Concierge αναπτύσσεται στην πώληση εξειδικευμένων παγκοσμίου φήμης διακοπών γκολφ τόσο σε εισερχόμενους όσο και σε εξερχόμενους από την Αγγλία ταξιδιώτες, προσφέροντας πάνω από 50 γήπεδα και συνεργαζόμενα θέρετρα σε 17 χώρες.
Ήδη οι ταξιδιωτικές εταιρείες του Ομίλου Minoan Group Plc. έχουν ξεπεράσει τα κέρδη της προηγούμενης οικονομικής χρήσης που έκλεισε στις 31 Οκτωβρίου. Το τρέχον έτος, προβλέπεται να υπάρξει ενίσχυση των εσόδων, στην οποία θα συμβάλλει μεταξύ άλλων και η πρόσφατη υπογραφή συμφωνίας με τα Βρετανικά ταχυδρομεία καθώς και οι τελευταίες εξαγορές.

1 σχόλιο:

  1. Βρε μήπως και όλος αυτός ο "πόλεμος" και η γραφειοκρατία που τρώει ο Όμιλος στην Ελλάδα, είναι για το καλό του; Λίγο ακόμα και μέχρι να ξεκινήσει η επένδυση, θα έχουν αγοράσει τη μισή Βρετανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή