Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΕΟΤ: Νέοι προϊστάμενοι σε Σκανδιναβία και Ρωσία

Άλλες δύο θέσεις Προϊσταμένων Γραφείων Εξωτερικού του ΕΟΤ καλύφθηκαν σήμερα κατά τη συνεδρίαση του υπηρεσιακού συμβουλίου του Οργανισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας...



...τοποθετήθηκε η Σ. Σκαλτσή, στο Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας ο Μ. Τερζίμπασης ενώ το Γραφείο της Γαλλίας που παραμένει χωρίς νέο προϊστάμενο, θα εξεταστεί σε άλλη συνεδρίαση.
Υπενθυμίζουμε ότι στο νομοσχέδιο του Τουρισμού, υπάρχει διάταξη με την οποία προβλέπονται δύο θέσεις κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ σε καθένα από τα γραφεία Μ. Βρετανίας - Ιρλανδίας, Η.Π.Α., Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ρωσίας, Σουηδίας, Ολλανδίας και Ισραήλ και μία θέση κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ σε καθένα από τα λοιπά γραφεία και τα παραρτήματα.

1 σχόλιο:

  1. Γνωρίζουμε πως γίνονται οι επιλογές προϊσταμένων στα Γραφεία Εξωτερικού. Δεν αρκεί να διαθέτεις τα απαραίτητα προσόντα, μιας και μπορούν να σε κόψουν για χίλιες δυο ασάφειες ή ερμηνείες κατά το δοκούν. Όπως π.χ. να μην διαθέτειες τον κατάλληλου κλάδου τίτλο ΠΕ (προτού καν εξεταστεί αν όλοι οι θέσεις καλύπτονται αρχικά απο άλλους υποψήφιους με τον κατάλληλο κλάδο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή