Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Barcelo Hydra Beach Resort: Νέα εποχή από 1η Μαίου


Ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ξενοδοχειακά deals της χρονιάς, μέχρι στιγμής και το Hydra Beach Resort, υπό την επωνυμία της διεθνούς αλυσίδας Barceló Hotels & Resorts, ανοίγει τις πύλες του την 1η Μαΐου.


Η Barceló Hotels & Resorts προχώρησε στην καθολική επανασχεδίαση και ανακαίνιση του πρώην Hydra Beach και το αποτέλεσμα είναι ένα υπερσύγχρονο παραθαλάσσιο resort σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, που προσφέρει πρόσβαση σε τρεις ξεχωριστές παραλίες στον Κόλπο της Ύδρας, μαγευτική θέα προς το ομώνυμο νησί και κήπους έκτασης 100.000 τετραγωνικών μέτρων με πλούσια βλάστηση.
Το Barceló  Hydra Beach Resort, ξεκινά τη λειτουργία του προσφέροντας διαμονή με πολλά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων των, All Inclusive, Half Board και B&B, σε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και με πολλές παροχές. 
Με 260 δωμάτια, 79 bungalow και 4 σουίτες μεταξύ των οποίων και ή Imperial Suite με δική της πισίνα, το Barceló Hydra Beach Resort απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια όσο και σε οικογένειες. 
Οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαύσουν τρεις ξεχωριστές παραλίες, δύο πισίνες (εσωτερική θερμαινόμενη με καταρράκτη και εξωτερική), τέσσερα γήπεδα τένις και δύο ποδοσφαίρου και ειδικό χώρο (Mini Club) με δραστηριότητες για παιδιά. 
Υπάρχει επίσης κέντρο καταδύσεων και κέντρο θαλάσσιων σπορ, τέσσερα εστιατόρια, τρία μπαρ, εξωτερικό αμφιθέατρο, συνεδριακός χώρος 500 ατόμων και Mαρίνα για σκάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου