Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Διαβάσαμε: Πλησιάζει η πρώτη μεγάλη κάθοδος των Ρώσων


Τον Μάιο αναμένεται το πρώτο μεγάλο κύμα εξόδου ή καθόδου - εξαρτάται από τον προορισμό - των Ρώσων για τη νέα θερινή τουριστική περίοδο. Ο φετινός Μάιος, έχει και μία ιδιαιτερότητα που τροφοδοτεί περαιτέρω τη ζήτηση για ταξίδια στο εξωτερικό καθώς...


...η αργία της 23ης Φεβρουαρίου μετατέθηκε τον Μάιο, με αποτέλεσμα οι ελεύθερες ημέρες τον μήνα αυτό να αυξηθούν σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. 
Δηλαδή φέτος θα είναι από την 1η έως τις 5, και από τις 9 έως τις 12 Μαΐου. Αν στο μεσοδιάστημα πάρει κανείς και τρεις ημέρες άδεια, τότε μπορεί να κάνει διακοπές σχεδόν δύο εβδομάδων. 
Σύμφωνα με τουριστικούς πράκτορες, οι πωλήσεις ταξιδιών για τις γιορτές του Μαΐου έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, επομένως, η αύξηση είναι πολύ μεγαλύτερη με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και αυτό πιθανότατα οφείλεται στη μεγαλύτερη διάρκεια των διακοπών την περίοδο αυτή. 
Γενικά για τη θερινή περίοδο, η Τουρκία κυριαρχεί στις προτιμήσεις, ακολουθούν η Ελλάδα και πιο πίσω η Αίγυπτος, καθώς και ορισμένοι ανερχόμενοι προορισμοί όπως τα Αραβικά Εμιράτα, οι κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες της Ευρώπης και εξωτικοί προορισμοί.
Σε επίπεδο Ευρώπης, Ελλάδα και Ιταλία συγκεντρώνουν τη μερίδα του λέοντος, ακολουθεί η Ισπανία και σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, σε καλή θέση κινείται ακόμα και η Κύπρος.
Ένα πολύ κατατοπιστικό ρεπορτάζ από το “Η Ρωσία τώρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου