Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ένα εκατομμύριο Ρώσους "βλέπει" φέτος στην Ελλάδα ο Pisarevskiy...


...και μιλάει για "στρατηγικής σημασίας σχέσεις"

Στο πνεύμα και σε συνέχεια της πρωϊνής μας ανάρτησης, οι δηλώσεις του Evgeny Pisarevskiy δίνουν το στίγμα και της ουσίας αλλά και των προσδοκιών. Κατ’ αρχάς πιστεύει ότι φέτος θα επισκεφτούν την Ελλάδα γύρω στο “ένα εκατομμύριο Ρώσοι τουρίστες”  και χαρακτήρισε...




... «στρατηγικής σημασίας τις σχέσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ελλάδος, όχι μονό στον τουρισμό, αλλά και σε όλες τις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές δραστηριότητες»
Από κοντά και η υπουργός Όλγα, μετά τη συνάντησή τους το πρωί, η οποία υπογράμμισε ότι «μας ενδιαφέρει  η συνεργασία που έχουμε με τη Ρωσία να μην είναι  συγκυριακή και ευκαιριακή αλλά να έχει αποτελέσματα που θα φανούν σε βάθος χρόνου».
«Οι Ρώσοι τουρίστες θα πρέπει να έρχονται στην Ελλάδα και να νοιώθουν άνετα εδώ, επειδή έχουν πολλά κοινά στοιχεία στην κουλτούρα, τη θρησκεία. Φυσικά υπάρχει ο απίστευτος  ήλιος και η θάλασσα που είναι δημοφιλή στη Ρωσία», υπογράμμισε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής  Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας και μετά πέρασε και στο άλλο θέμα που “καίει” αυτήν την περίοδο τη ρωσική κυβέρνηση, την προσπάθεια ενίσχυσης του δικού της εισερχόμενου τουρισμού: «Φυσικά περιμένουμε και τους Έλληνες τουρίστες στη Ρωσία. Κάνουμε προσπάθειες ώστε να γίνει η Ρωσική Ομοσπονδία τουριστικός προορισμός. Να δείξουμε τις καλύτερες ρωσικές παραδόσεις στον πολιτισμό και τη θρησκεία. Να δείξουμε τη νέα σύγχρονη δημοκρατική ρωσική κοινωνία,  τις πολιτιστικές της καταβολές αλλά και τις θρησκευτικές και την πολιτική και κοινωνική ζωή».
Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυό μαζί τον τουρισμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου