Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Αγ. Ιωάννης, Σιθωνία: Ελληνο-ρωσική "υπόθεση" το ενδιαφέρον για την έκταση


Επτά διεθνή και εγχώρια σχήματα, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του εμγάλης έκτασης ακινήτου στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ. Σύμφωνα με το πάντα καλά πληροφορημένο για τα της Β. Ελλάδας, voria.gr, προσφορές υπέβαλαν έξι από τις εταιρείες που...

 
...διεκδικούν και την έκταση στο Παλιούρι Χαλκιδικής και συγκεκριμένα η JSC Donskoy Tabac του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, η Lamda Εργα Ανάπτυξης, θυγατρική της Lamda Development του ομίλου Λάτση, η Δομοτεχνική του κ.Αλεξόπουλου, η κατασκευαστική Μεντεκίδης, ο ιδιώτης Ρώσος επενδυτής Isaev Igor, ο οποίος μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στον τραπεζικό, εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο, η εταιρεία ελληνικών ξενοδοχείων Λάμψα, αλλά και ο ξενοδοχειακός όμιλος Πόρτο Καρράς (ο τελευταίος δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό για το Παλιούρι).
Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του διαγωνισμού, ο επενδυτής που θα προκύψει από το διαγωνισμό θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την έκταση για θέρετρα και τουρισμό, όπως κατοικίες, ξενοδοχεία, spa, ακόμη και καταστήματα λιανικής πώλησης.
Το ακίνητο στον Άγιο Ιωάννη έχει συνολική έκταση 261.000 τετραγωνικών μέτρων, με το σύνολο της εκμεταλλεύσιμης περιοχής να ανέρχεται σε 200.000 τετραγωνικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου