Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Aegean: "Εγκαίνια" και καλωσορίσματα για τις πτήσεις από Καλαμάτα


Με την ευκαιρία της άφιξης της πρώτης απευθείας πτήσης από το Μόναχο, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της  βάσης της Aegean για διεθνείς πτήσεις προς εννέα προορισμούς σε πέντε χώρες, στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» στην Καλαμάτα. Οι πρώτες απευθείας...


 ...πτήσεις από Σουηδία και Γερμανία έγιναν στις 9 και 10 Μαρτίου αντίστοιχα ενώ σταδιακά και μέχρι τον Μάιο, από την Καλαμάτα, θα πραγματοποιούνται πτήσεις προς 4 προορισμούς στη Ρωσία (Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Καζάν και Ροστόβ) προς 2 προορισμούς  στη Σουηδία (Στοκχόλμη και Γκέτεμποργκ), προς Γερμανία (Μόναχο), προς Ισραήλ (Τελ Αβίβ) αλλά και προς Ουκρανία (Κίεβο).
Συνολικά η Aegean στην πλήρη εξέλιξη του προγράμματος  θα εκτελεί 12 πτήσεις την εβδομάδα προς τους πιο πάνω προορισμούς με ένα Airbus A320/319 με πληρώματα βασισμένα στην Καλαμάτα.
Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων προσγειώθηκε η πρώτη πτήση της εταιρείας από το Μόναχο, με κωδικό Α3 481 με 100 επιβάτες – μεταξύ άλλων – τους Ε. Βασιλάκη και Αχ. Κωνσταντακόπουλο, Αντιπρόεδρο και Μέλος του Δ.Σ. της Aegean, αντίστοιχα καθώς και την κ. Κ. Νικολάκου, Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης – Έργων – Περιφερειακής Ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου