Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΕΣΠΑ: "Θύελλα" για τον αποκλεισμό των "τριάστερων"...


Κλιμακώνονται οι εντονότατες αντιδράσεις που προκάλεσε σε πανελλαδικό επίπεδο η εξαίρεση από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που προκηρύχθηκε προ ημερών, ξενοδοχειακών καταλυμάτων τριών αστέρων και άνω...

...καθώς ειδικά για αυτήν την κατηγορία, στην οποία ανήκει ένας πολύ μεγάλος αριθμός καταλυμάτων, είναι ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα λόγω των όρων υπαγωγής και των μεγεθών και δυνατοτήτων των συγκεκριμένων επιχειρήσεων  και το πρώτο που προκηρύσσεται ύστερα από αρκετό καιρό.
Ήδη, οι ξενοδοχειακοί φορείς έχουν προβεί στις δέουσες παραστάσεις διαμαρτυρίας και εισηγήσεις για την ένταξη και των ξενοδοχείων τριών αστέρων στο πρόγραμμα, πρός τα αρμόδια υπουργεία και τις υπεύθυνες αρχές.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία μεγάλη “αστοχία” που προκάλεσε και πολλές απορίες, εκτός από αντιδράσεις.
Και ελπίζουμε ότι θα διευθετηθεί, έστω και στο παρά πέντε. Διότι δεν θέλουμε να πιστέψουμε κάτι "φήμες" που ακούμε περί... σθεναρών αρνήσεων από κάποιους υπεύθυνους του προγράμματος...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου