Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Να πιούμε και κανένα ποτήρι ελληνικό κρασί...


Να βάλουμε και λίγο καλό ελληνικό κρασί στην καθημερινότητά μας, μήπως και βελτιωθεί λίγο; Στο εξαίσιο heteroclito, σημείο αναφοράς για το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί, η νέα χρονιά ξεκινάει με σημαντικές οινογευστικές δοκιμές, στις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε...
 
...γηγενείς, σπάνιες ποικιλίες, όπως Μούχταρο, Χυδηριώτικο και την αρχαιότερη ελληνική ποικιλία, το Λημνιό. 
Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στις 8μμ. ΜΕΘΥΜΝΑΙΟΣ 
Ο οινοπαραγωγός Γιάννης Λάμπρου θα παρουσιάσει τον Μεθυμναίο, από την ποικιλία Χυδηριώτικο, που η μοναδική γεύση του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο έδαφος του κρατήρα του αρχαίου ηφαιστείου της δυτικής Λέσβου, όπου βρίσκονται οι αμπελώνες.
Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 8μμ. ΚΙΚΟΝΕΣ
Η οινολόγος Μελίνα Τάσσου, με πλούσια οινοποιητική εμπειρία από την Γαλλία και την Αυστραλία, θα μας “ξεναγήσει” στα κρασιά του κτήματος που βρίσκεται στη Μαρώνεια του νομού Ροδόπης.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, παρακαλούμε δηλώστε την παρουσία σας στο wine@heteroclito.gr
Στο heteroclito θα ανακαλύψετε τις καλύτερες επιλογές από το σύνολο των γηγενών ποικιλιών. Τον Ιανουάριο μπορείτε να δοκιμάσετε σε ποτήρι (150ml) ποικιλίες όπως Κυδωνίστα, Τινακτορώγο, Μπεγλέρι, Μαυρούδι, Βλάχικο κ.λπ. με τιμές που ξεκινούν από 2,50€!
Αν πάλι επιθυμείτε να συνδυάσετε το κρασί σας με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα -τυριά, αλλαντικά και μεζέδες- το heteroclito αποτελεί τον ιδανικό οινικό προορισμό από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.
Στο heteroclito το κρασί είναι πολιτισμός, γνώση και προσιτή απόλαυση.
Φωκίωνος 2 & Πετράκη (απέναντι από την Μητρόπολη)
T: 210 3239406

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου