Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Πήρε και ο Αστέρας τον δρόμο του...


«Τρέχει» από σήμερα η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξαγορά πλειοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου της «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης», που αφορά το συγκρότημα του Αστέρα, την Μαρίνα Βουλιαγμένης αλλά και την παραχώρηση της έκτασης «Μικρό Καβούρι». Κεφαλαιακή επάρκεια άνω των 150 εκατ. ευρώ θα πρέπει...

...να διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, είτε είναι επιχειρηματικά σχήματα είτε επενδυτικά funds.
Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα γίνονται δεκτά ερωτήματα και αιτήματα για δυεκρινίσεις, ενώ η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος λήγει στις 19 Μαρτίου. 
Εκτός από το συγκρότημα του Αστέρα, οι επενδυτές θα αναλάβουν την εκμετάλλευση της μαρίνας Βουλιαγμένης που πέρασε προ περίπου τριών μηνών στην εταιρεία, της Ακτής καθώς και της παραλίας 2.100 μέτρων που ανήκει στον ΕΟΤ, (όπως και η έκταση στην οποία βρίσκεται το κλειστό, σήμερα, «Αφροδίτη»).
Σύμφωνα με την πρόσκληση, ο επενδυτής θα έχει τη δυνατότητα είτε να διατηρήσει τα υφιστάμενα κτίρια (bungalows) είτε να τα κατεδαφίσει προκειμένου να κατασκευάσει τουριστικές κατοικίες.
Σύμφωνα με την πρόσκληση, στην περίπτωση που κατεδαφιστούν οι σημερινές εγκαταστάσεις, μπορούν να κατασκευαστούν παραθεριστικές κατοικίες συνολικής επιφάνειας 5.300 τετραγωνικών μέτρων.
Αν κατεδαφιστεί και το συγκρότημα Arion Resort and Spa, τότε η συνολική έκταση για την κατασκευή τουριστικών κατοικιών αυξάνεται  σε 8.600 τετραγωνικά μέτρα.
Ο διαγωνισμός θα γίνει σε δύο φάσεις και σημειώνεται ότι χρηματοοικονομικός σύμβουλος είναι η Citigroup Global Markets.
Όλη η πρόσκληση, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου