Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Σκανδιναβία: παρόντες και μαχόμενοι οι ελληνικοί προορισμοί


Μετά το Όσλο, Ελσίνκι, στη σειρά των πρώτων μεγάλων τουριστκών εκθέσεων στις αγορές της Σκανδιναβίας, όπου η Ελλάδα δίνει τη μάχη για να εδραιώσει την πρωτοκαθεδρία της ως κορυφαίος προορισμός επιλογής για τους Σκανδιναβούς, με συγκεκριμένους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα να...
 
...είναι αδιαμφισβήτα οι δημοφιλέστεροι, όχι απλώς μεταξύ των ελληνικών προορισμών αλλά και σε επίπεδο ευρωπαικού Νότου.  
Στην έκθεση του Όσλο, Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδος και Λέσβος κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις συμμετοχές τους, με το βάρος της εκπροσώπησης της Ελλάδας να πέφτει στους ώμους της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, μέσω του περιπτέρου της North Events,καθώς δεν υπήρχε άλλη συμμετοχή από τη χώρα μας, εθνική ή τοπική.  
Η επόμενη έκθεση τουρισμού που συμμετέχει η North Events είναι της Φινλανδίας στο Ελσίνκι, στην MATKA, που άρχισε σήμερα και όπου για πρώτη φορά θα υπάρχει συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία ελληνικών προϊόντων στην Φινλανδία, την Gavrielides Oy. 
Στο περίπτερο “Kalimera Kreikka” θα γίνονται γευστικές δοκιμές και έκθεση ελληνικών προϊόντων, καθώς και πολλά άλλα δρώμενα με μουσική και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. 
Στο περίπτερο της North Events συμμετέχουν από τους προορισμούς των Χανίων και του Ρεθύμνου οι ξενοδόχοι: Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Bio Suites Hotel, Atrion Hotel, Rethymno Mare Resort, The Peninsula, Atlantis Beach Hotel, Kriti Beach Hotel, Kyma Beach Hotel, Rethymnotels: Minos Mare, Minos Mare Royal, Theartemis Palace, Hotel Ideon, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, Aquila Hotels & Resorts, Porto Platanias Beach Resort & Spa, Blue GR Mamidakis Hotels και Creta Maris.
Στην MATKA θα συνεχιστεί η εκστρατεία για την προώθηση του Πράσινου Τουρισμού της Ελλάδας (Green Key Hotels, Blue Flag Marinas) καθώς και η διανομή της έκδοσης “Kalimera Kreikka”, το μοναδικό περιοδικό για τον ελληνικό τουρισμό σε τοπική γλώσσα για την Φινλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου