Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Πύλη ηλεκτρονικής διαχείρισης των διαγωνισμών “κτίζει” η ΕΤΑΔ


Τώρα και... ηλεκτρονικές δημοπρασίες και διαγωνισμοί για την αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων. Στην Ανάπτυξη Διαδικτυακής Πύλης με Ενσωματωμένο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διενέργειας και Διαχείρισης Ηλεκτρονικών διαγωνισμών Ακινήτων και Κατάρτιση των Διαχειριστών της, προχωρεί η ΕΤΑΔ...

...μέσω πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υποβολής προτάσεων.
Στόχος του έργου είναι η δημιουργία και ενεργοποίηση της λειτουργίας “μιας σύγχρονης, ισχυρής, ασφαλούς και λειτουργικής Διαδικτυακής Πύλης της ΕΤΑΔ για την προβολή των ακινήτων της με ενσωματωμένο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διενέργειας και διαχείρισης ηλεκτρονικών διαγωνισμών (electronic auctions)”.
Στις προτάσεις θα αναφέρεται ο μέγιστος χρόνος υλοποίησης του Έργου, η ενδεικτική αμοιβή για το σύνολο αυτού, συμπεριλαμβανομένων όλων των δαπανών και κάθε μορφής εξόδων, οι τεχνολογίες υλοποίησής του, η αρχιτεκτονική, καθώς και το ενδεικτικό κόστος σύναψης ετήσιου συμβολαίου συντήρησης.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους για τις βασικές κατευθύνσεις του έργου, καθώς και για όποια θέματα ζητούνται προτάσεις σε σχετικό κείμενο τεχνικών προδιαγραφών που έχει αναρτηθεί στο site της εταιρείας.
Οι προτάσεις θα κατατίθενται έως την 15:00 μμ της 14 Ιανουαρίου 2013
Η ΕΤΑΔ προσδοκά από τη λειτουργία της Διαδικτυακής Πύλης:
Να δημιουργηθεί ένα κομβικό σημείο προβολής των προς αξιοποίηση ακινήτων που διαχειρίζεται.
Να δημιουργηθεί ένα κομβικό σημείο πληροφόρησης για όσα εκ των ακίνητων που διαχειρίζεται, διατίθενται προς πώληση ή μίσθωση.
Να παρέχονται ολοκληρωμένες πληροφορίες για κάθε ακίνητο.
Να δοθεί η δυνατότητα αγοράς ή μίσθωσης ακινήτων σε όλους τους Έλληνες σε όλη τη χώρα, καθώς και σε πολιτές εντός ή εκτός ΕΕ με απλές διαδικασίες και χωρίς τη μετακίνησή τους, εφόσον έχουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα. Να παρέχει διαφάνεια στις πράξεις πώλησης ή μίσθωσης.
Το Δημόσιο να έχει το μέγιστο δυνατό όφελος.
Ενδιαφέρουσα παρέμβαση. Να δούμε και τα κόστη που θα προκύψουν αλλά και το σύστημα σε φάση λειτουργίας.
Και φυσικά, να υπάρχει... τόση πολλή κίνηση και τόσο μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που να τη δικαιολογήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου