Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Α. Ανδρεάδης:"Κάναμε το χρέος μας, χρηματοδοτήστε την ελληνική οικονομία"!


Να προχωρήσουν στην άμεση χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της βιωσιμότητας του χρέους της χώρας μας, καλεί τις πολιτικές ηγεσίες των εταίρων μας, μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού...

...ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης.
Διαπιστώνοντας «σαφή μεταστροφή της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της χώρας μας», μετά την επιστροφή του από το Λονδίνο όπου επισκέφθηκε την έκθεση World Travel Market, o πρόεδρος του ΣΕΤΕ, υποστηρίζει ότι σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση αυτήν έπαιξαν, «τόσο οι προσπάθειες της τρικομματικής Κυβέρνησης, όσο και τα 16 εκατ. των φίλων ξένων επισκεπτών της χώρας μας, κατά το 2012». «Ένας αριθμός απίστευτος, σε σχέση με την τεράστια αρνητική δημοσιότητα που υπέστη η Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του έτους» σχολιάζει ο κ. Ανδρεάδης προσθέτωντας ότι «πέρα και πάνω από τα 10 δισ. Ευρώ άμεσα έσοδα, τα εκατομμύρια αυτά των φίλων της χώρας μας, προσέφεραν την ηθική τους υποστήριξη, μεταφέροντας στους συμπολίτες τους τη μεγάλη προσπάθεια του ελληνικού λαού να κτίσει με δυσκολίες και στερήσεις, πάνω στα ερείπια ενός διεφθαρμένου κρατικισμού, τη νέα σύγχρονη Ελλάδα.
Τα πρώτα στοιχεία των κρατήσεων για τη χώρα μας για το 2013 είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Αισιοδοξούμε, ότι ο στόχος των 17 εκατ. επισκεπτών θα επιτευχθεί, προσφέροντας 11 δισ. Ευρώ άμεσα έσοδα και επιπλέον 1,5 μονάδα στο ΑΕΠ της χώρας» κατέληξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου