Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Και μία περίεργη δήλωση μετά αιχμής από... τα παλιά


Μια περίεργη... αναδρομική δήλωση του Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δ. Κυριτσάκη είχαμε προ ολίγων ωρών στη Βουλή. Ενημερώνοντας την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το θέμα της ακρίβειας, κάποια στιγμή αναφέρθηκε και στη συγχώνευση της Aegean με την Ολυμπιακή και...

... άφησε αιχμές για παρεμβάσεις από υφυπουργό της κυβέρνησης ΓΑΠ.
Όταν είχε απορριφθεί η πρώτη αίτηση συγχώνευσης, είπε, η Επιτροπή έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος στα στοιχεία των εταιρειών για την κατανομή των δρομολογίων.
Ο κ.Κυριτσάκης τόνισε ότι «ο τότε Υφυπουργός έσπευσε να το πει ο ίδιος ότι θα γίνει έλεγχος με αποτέλεσμα όταν πήγαμε στις εταιρείες να βρούμε τα συρτάρια άδεια!»
«Η μόνιμη παράκληση προς τους υπουργούς Ανάπτυξης είναι κύριοι μην μου καίτε τις υποθέσεις» είπε χαρακτηριστικά.
Το είδαμε και σε αυτήν την εκδοχή:«Στο πρώτο στάδιο, όταν έγινε η αίτηση συγχώνευσης η Επιτροπή Ανταγωνισμού την απέρριψε. Έδωσα εντολή να γίνει έλεγχος στα στοιχεία. Ο υπουργός έσπευσε να πει ο ίδιος ότι θα γίνει έλεγχος. Πήγαμε, βρήκαμε τα συρτάρια άδεια. Μόνιμη παράκληση προς τους προκατόχους υπουργούς Ανάπτυξης είναι κύριοι μην μου καίτε τις υποθέσεις».
Υπουργός, υφυπουργός, το θέμα είναι τι θέλει να πει ακριβώς ο “ποιητής”; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου