Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Διαβάσαμε: Πως πήγαν οι εισπράξεις από πρόστιμα στον ΕΟΤ; All time classic...


Υπάρχουν και ορισμένες παράμετροι στον ΕΟΤ που παρουσιάζουν θαυμαστή σταθερότητα. Όπως το ποσό που έχει εισπραχθεί από τις υπηρεσίες του Οργανισμού επί των βεβαιωμένων προστίμων που είχαν επιβληθεί το 2011. Όταν αποκαλύπταμε το θέμα τον περασμένο Φεβρουάριο το ποσό ήταν γύρω στα...

...11.000 ευρώ, επί προστίμων κάτι λιγότερο από δύο εκατ. ευρώ.
Σήμερα, οκτώ μήνες μετά, διαβάζουμε στην “Καθημερινή” ότι οι εισπράξεις έχουν ανέλθει στα 11.500 ευρώ!
Ενθαρρυντικά τα μηνύματα. 
Αυτό δε που κάνει αίσθηση είναι η ταχύτητα διεκπεραίωσης των υποθέσεων από την Επιτροπή Προσφυγών.
Για τις μετακινήσεις, τα έχουμε πει πολλές φορές. Φαίνεται ότι τώρα, όμως, που τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, ζορίζουν και τα όποια περιθώρια διαιώνισης της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί μέχρι σήμερα. Και σίγουρα, το σύνολο των μετακινήσεων δεν είναι μόνον για τα πρόστιμα αλλά και για όλες τις άλλες διαδικασίες (Χορήγηση Σημάτων, Επιθεωρήσεις κ.λπ.). 
Συν τις γενικότερες αλλαγές που ετοιμάζονται λόγω περικοπών και συνολικής αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών του Δημοσίου και οι οποιες είναι φυσικά “κοινό μυστικό” στον Οργανισμό και στους προθαλάμους της Διοίκησής του.
Κατά τα άλλα, το ρεπορτάζ του Στ. Κουσουνή στην “Καθημερινή” έχει και αρκετές άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Οι αναφορές μας στα εισπρακτέα των προστίμων, εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Ε, ένα πεντακοσάρικο παραπάνω δεν είναι και λίγα τέτοιες εποχές.
    Αλλά, τα άλλα του άρθρου, ο Καραχάλιος τα κάνει όλα; Φτιάχνει τις μετακινήσεις, προσκαλεί σε μετατάξεις, προκηρύσσει διαγωνισμούς ΕΣΠΑ...
    Νομίζω έχουμε μπροστά μας έναν νέο... "Sport Billy"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή