Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Συνεδριακό Αθηνών: "Ζωντανή", ακόμη, η διαδικασία...


Νέα προσπάθεια να προχωρήσει στη τελική φάση της, η διαδικασία υλοποίησης του έργου της μετατροπής του σταδίου του Tae Kwo Do στο Φάληρο σε Μητροπολιτικό Συνεδριακό Κέντρο, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες μέρες, με ενεργό συμμετοχή και του Υπουργείου Τουρισμού...

... και της αρμόδιας Γενικής Γραμματείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις - θυμίζουμε, έχει αποχωρήσει η Ιονική με το Hilton -  εταιρείες που συμμετέχουν στο σχήμα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχει υποβάλει πρόταση για το Συνεδριακό, θεωρούν ότι θα πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω το επενδυτικό σχέδιο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν ήδη γίνει διερευνητικές επαφές με τους μεγάλους Τραπεζικούς ομίλους, εκ των οποίων, δύο εξετάζουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον ενδεχόμενο συμμετοχής τους.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι αφενός μεν ότι η διαδικασία είναι ακόμα “ζωντανή”, αφετέρου δε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φέρονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο. 
Πάντως, αυτό που μας μετεφέρθηκε από παράγοντα του υπουργείου είναι ότι οι προτεινόμενοι προυπολογισμοί κυμαίνονται μεταξύ 40 και 70 εκατ. ευρώ, μία διαφορά που δεν την χαρακτηρίζει κανείς "εύκολα διαχειρίσιμη"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου